- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Hát nagyon kíváncsi leszek erre a "javításra". Ugyan nem vagyok elektro-szaki, csak programozó, de talán épp emiatt nehezen tudom elképzelni, hogy szoftveresen javítható egy ilyen töltéshiba dolog. Ugyanis csak gondoljunk bele, mi köze a szoftvernek a töltéshez? Gyak semmi, ő csak olvassa az állapotot, és megjeleníti. Maga a töltés hardveresen történik, direktbe rá van kötve az akksi a csatlakozóra, és amint kap áramot, töltődik. Ennyi. Az, hogy 9-10 órán át töltődik egyértelmüen vagy az akksi áramfelvétele, vagy a töltő áramleadása miatt van - valamelyik alacsony.
De ne legyen igazam!Viszont kérdés: ha nem ezt a tabot, akkor melyiket? Tényleg nem lehet 90ezer alatt normálisat kapni?

u.i.: Ez a mobilos netmegosztós wifi engem is érdekelne, mert külső terepen csak úgy fogom tudni használni, hogy az S3 netjét megosztom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest