- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is megvan a tablet, kb. fél órája nézegetem, nyomkodom.
Először is: a HDMI csatlakozó az mini HDMI (Type C) (Nem normál méretű, ahogy némelyik előző hozzászóló írta. Ezt egyébként is furcsállottam, mert mobil eszközökbe nem szokás, hogy normál méretű HDMI-t tegyenek.)
A képernyőn szállítási fólia van. Még nem szedtem le, szóval nem tudom, hogy alatta van-e rendes képernyővédő fólia. (Összehasonlításképpen, a Concorde PLAY-en volt). Mondjuk előbb utóbb valószínűleg csak lehúzom róla, mert kicsit szemcséssé teszi a kijelzőt, meg a lehúzó matrica is zavaró.
A bekapcsológomb megnyomása után a képernyő első felvillanásától mérve 23 másodperc alatt bootol a lezáróképernyőre.
A WIFI jobb érzékenységű mint a PLAY-en. Itt ahol most használom a tabletet, a PLAY már nem bírta fogni a jelet, a SPEED pedig vígan el van. Kb. ugyanolyan jelerősséget mutat mint a Galaxy S-em.
Alkalmazások számára van 0,98 GB, a belső sd-nek fennmaradó pedig 5,18 GB
Egyelőre ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest