Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Hali!
Szerintem nem nagyon fogsz találni olyan tulajt, aki a garanciális készülékék szétszedi csak azért hogy kivegye belőle az aksit.
És, hogy mennyi a készülék energia fogyasztása töltés közben, szerintem úgy tudod meg a legegyszerűbben, ha veszel egy ilyet. -
GIJoe
addikt
Üdv! Szeretnék kérdezni a tulajoktól...Amennyiben RockChip 3066juk van vagy esetleg A10 Allwinner..
1. Aksi nélkül kiszedve, töltőre dugva bekapcsol-e, működik rendesen, ha igen mi a fogyasztása így?
2. Aksival töltés közben, mi fogyasztása, illetve ha fel van töltve, és hálózatról veszi a forrást, akkor mit kaját...
Köszönöm! -
Latza
aktív tag
Én így csináltam:
1.) Töltsd le innen a SuperOnClick nevű program ICS-re moddolt változatát és tömörítsd ki a PC-n:
2.) A PC-n a vírusirtódban add hozzá a kivételekhez/megbízható fájlokhoz stb. azt a fájlt amire nyafog. Mivel ez megkerüli a rendszert, valószínű, hogy az irtók vírusnak érzékelik. Enélkül viszont nem fog működni a rootolás.
3.) Töltsd le innen a Rockchip drivereket (benne vannak a csomagban) és tömörítsd ki a PC-re:
4.) A max.-ra feltötött tabon kapcsold be az USB hibakeresést (Beállítások\Fejlesztői eszközök) majd kapcsold ki teljesen.
5.) A tabot csatlakoztasd az USB feliratu microUSB csatlakozóján keresztül a PC-hez (NEM az OTG-n!).
6.) Nyomd meg egyidejűleg a Hangerő – és a Bekapcsolás gombot, amíg a PC fel nem ismeri az eszközt. Ekkor kiírja, hogy nem talál hozzá drivereket.
7.) A Vezérlőpult\Eszközkezelő alatt látszik az ismeretlen Concorde eszköz. Katt rá, majd driver frissítése. Betallózod a második kitömörített csomag RockusbDriver könyvtárából a te OS-ednek megfelelő (x86/x64) alkönyvtárat (az és leokézod). Erre a driver települ.
8.) Elindítod a SuperOneClick.exe-t. Az Advanced fül alatt a Check Drivers-re kattintva további drivert telepít.
9.) Ha ez kész, a General fül alatt a Root gombra kattintva elvégezhető a készülék rootolása.
10.) Telepítsd a Google Play-ből a Superuser appot, majd ezt elindítva a jobb felső sarokban található nagy "i" betűre tapizz. A megjelenő ablakban a harmadik, SU bináris feliratra nyomsz, majd frissítés. Ezzel frissül a Superuser bináris is és a rootolás kész. Az ezt igénylő appokat minden esetben (vagy beállítástól függően automatikusan) egyenként is engedélyezni kell, ha a SU rákérdez.
11.) Kikapcsolhatod az USB hibakeresést és megkezdheted a használatot.

FIGYELEM! A BEAVATKOZÁST CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE VÉGEZD EL!!!
-
zsoltix
tag
Rootolni szeretnem a tabom mivel es hogy tudnam?
-
Sanzaa
senior tag
Érdekes, hogy te nem tudsz erről.
A ConCorde Elektronik Kft. értékesítési vezetőjével(akit a fórumon nem neveznék meg, de privátban szívesen) egyeztem meg még a CC 7015 idejében, hogyha összegyűjtök minimum tíz vásárlót, akkor 40000 helyett 35000-ért kaphatunk tabletet. Mivel innen a mobilarenáról egyezkedtek a kínai szállítóval nagyobb mennyiségi pár dolcsis kedvezményről, innen jött az ötlet, hogy lehetne beszélni a hazai kereskedőkkel is.
De mivel a vásárlók lassan gyűltek és volt, hogy vissza is mondták a rendelést a várakozás miatt, ezért újabb email sorozat követően megállapodtunk, hogy nem kell megvárniuk amíg összegyűlik a tíz vásárló, hanem akik jelentkeznek, azoknak házhoz is szállítatják.
Ezért nincs webshopos link, viszont az ár Áfás és a szállítás is benne van. -
maiden8
csendes tag
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Szenvedek egy Nokia E52-es wifi hotspottal.
Szeretném megosztani a netet a jelzett készülékkel. Feltettem a JuikoSpot programot a Nokiára, de sajnos csak adhoc hálózatot csinál, azt pedig nem ismeri fel a tablet.
Kérdésem, hogy létezik-e olyan app, vagy valami más okosság, amivel a Nokia E52-es megosztott net hálózatra fel tudnék kapaszkodni a 9,7 IPS Plus-al?
Köszi!
-
maiden8
csendes tag
Na és ugyan hol, ha ilyen jól értesült vagy?
Ez hivatalos, 27% áfával növelt ár?
A héten ugyanis volt bejelentett árcsökkenés, de azt még a concorde honlapon is úgy nyilatkozták le, hogy a dollár-forint árfolyam kedvező alakulásának köszönhetik.
Amikor megrendelték akkor volt a legalacsonyabban a dollár a forinthoz képest.
De nem ennyi amit te írsz, mert most minden hivatalos partner is bruttó 75 ezer körüli áron adja.Még a Concorde is 75eFT-ért adja: LINK
59047 Ft + 27% ÁFA = 74 990 Ft -
O_L_I
őstag
Na mi a helyzet ezzel a tablettel?
Nagyon nagy a csend pedig en kivancsi vagyok a fejlodesere. -
zsoltix
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
akkor remélhetőleg már jb ben javítva lesz.
-
DonDragonka
őstag
Halkan és csendben megjegyezném, hogy az IPS plus-hoz is jó, custom ROM, megoldja a hangpattogás jelenségét, mondjuk ezt már vagy két napja megírtam...

-
O_L_I
őstag
-
Latza
aktív tag
Hoppá, ezt jól benéztem. Ez nem hivatalos fórum, csak SG-s. Az elrendezése miatt (hasonlít a CC-ra) téveszthetett meg..
Itt találod.
Bocs a tévedésért.Itt a PH-s fóruma is, ha kell.

-
hdman
őstag
Ja, igen, igazad van, azt hittem hogy a 9 jelöléssel ellátott gép csak 9"-os nem 9,7

Nem akarok hülyeséget írni (ha valaki jobban képben van, javítson ki), de ahogy én tudom, mindkét cég magyar és a kínai gyárnak csak leadnak egy listát, hogy milyen "legóelemekból" szereljenek össze nekik tabletet amiket itthon szoftvereznek és eladnak.
Ez igy van, a CC admin is irta több izben is.
Ezért nem hiszem, hogy bármelyiküknek is valaki más csinálná a rendszert, a fent írtak alapján azt nekik maguknak kell ráhegeszteni.
Ebben nem vagyok biztos, nem akarok hülyeséget állitani, de szerintem már igy kapják csájnából a gépet. Beleteszik a kódba az egyedi bootképet, meg az egy két MA progit, aztán kész. Nem hiszem, hogy a MA akkora cég lenne, hogy szoftverfejlesztőket foglalkoztatna. Bár ki tudja

Ja, és a fórum kérdés eldőlt; már a MyA-nak is van, igaz, még nem olyan terjedelmes mint a CC-é, dehát a tab sincs annyi ideje kint. És problémákról ott is írnak.
Szabad tudni, hogy hol ez a fórum?

Gondoljatok bele: 8 mag, 4 GB RAM, fullhd és mindez 100k HUF...
szerintem ez már csak "parasztvakitás", már most vannak olyan tabok, amik nagyon gyorsak, jól használhatóak, és nem fossák össze magukat minden egyes proginál, több lapos böngészésnél. Birják a fullhd-t stb...
SZVSZ már most vagyunk olyan szinten, hogy érdemes venni, már elég erős a hw: lásd tegra3, vagy az rk3066, amiből állitólag még ebben a negyedévben lesz 4 magos verzió

-
Latza
aktív tag
Igen, hát én a két egyforma méretűre gondoltam elsősorban az összehasonlításkor.
Ott 10k a különbség, de mondom, nem tudni, hogy ténylegesen miben más a kettő. Jó lenne hinni, hogy nem csak a haszonkulcs mértéke szabja meg az árat... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem akarok hülyeséget írni (ha valaki jobban képben van, javítson ki), de ahogy én tudom, mindkét cég magyar és a kínai gyárnak csak leadnak egy listát, hogy milyen "legóelemekból" szereljenek össze nekik tabletet amiket itthon szoftvereznek és eladnak. Ezért nem hiszem, hogy bármelyiküknek is valaki más csinálná a rendszert, a fent írtak alapján azt nekik maguknak kell ráhegeszteni.
Ja, és a fórum kérdés eldőlt; már a MyA-nak is van, igaz, még nem olyan terjedelmes mint a CC-é, dehát a tab sincs annyi ideje kint. És problémákról ott is írnak.
Még 1-2 hónapja olvastam egy fórumon, hogy valaki azt mondta, egy év múlva lesz értelme tabletet venni, akkorra lesznek igazán normális és kiforrott típusok (elérhető áron). Ahogy egyre mélyebben ásom magam a témába, hajlamos vagyok hinni neki... Gondoljatok bele: 8 mag, 4 GB RAM, fullhd és mindez 100k HUF...

-
Latza
aktív tag
Nyilván mindegyiknek van hibája, elvégre teljesen új modellek és nincs az, hogy külföldön már alaposan letesztelték/kijavították a gyermekbetegségeket mint esetleg nagyobb gyártók készülékeinél.
Ahogy én olvasgattam, mindkét cégnél jó a support, a CC-nek mondjuk van saját fóruma is, de a MyA-sok is jelen vannak pl. az edigitalon (és e-mailben is korrektül válaszolnak állítólag), szóval lehet, hogy ott is csak idő kérdése a saját fórum.
Ha hibás a termék, cserélik. (Most vonatkoztassunk el attól, hogy elismernek-e vagy sem egy hibát). Hibás darabok mindig vannak, a nagyobb gyártóknál is.
A két készülék (a 9"-os változatok) első olvasatra eléggé hasonlóak, nem valószínű, hogy számottevő sebességbeli különbség lenne a kettő között).
Mindegyikre jönni fog a Jelly Bean (a CC-nél talán már kész is van).
A MyA-hoz nem adnak billentyűs tokot, viszont van ajándék 3G modem. 10k-val olcsóbb a CC-nél, de ki tudja, hogy a felhasznált alkatrészek nem olcsóbbak-e.
Igaz, hogy van a sercegés dolog a CC-nél, de ha a JB javítja ezt, akkor ugyanolyan versenyképes tab lesz az IPS Plus is, mint a MyAudio. Csak a személyes szimpátia dönt a kettő között, esetleg nüansznyi pozitívumok vagy negatívumok egyik vagy másik javára, nem hiszem, hogy ki lehetne jelenteni, hogy az egyik vagy a másik annyival jobb lenne.Én személy szerint még várok egy kicsit, mert bevallom így elsőre CC párti vagyok, de alapvetően a pattogás javításától teszem függővé a döntést. Vagy ha esetleg plusz pénzhez jutok, akkor persze lehet, hogy bevállalok valami komolyabbat.

-
Tobika1
senior tag
Üdv!
Szerintetek merjem megvenni az ips plust a meglévő hibák ellenére(pattogó hang, akadás) vagy inkább vállaljam be ezt: [link]
eddig bele voltam bolondulva az ips plusba de most nagyon elbizonytalanítottak ezek a hibák...
Ez a myaudio-s tab meg egész jónak tűnik jó áron is van és nem olvastam hibákról.
-
zsoltix
tag
Remélem lesz ra vmi megoldás
-
hevizms
addikt
Az a bajság ezzel a pattogással hogy hiába csak néha meg nem annyira hangosan,de pattog és az ember már önkéntelenül azt figyeli,mint amikor a csap csöpög és már semmi másra nem tudsz figyelni és egyre jobban idegesit.
Remélem ez oprendszer hiba és a JB alatt nem csinálja majd. -
Sanzaa
senior tag
Jogos.
Én ennek ellenére szeretem kütyüt és nem tervezek tőle megválni. A sercegés ellenére is hallgatok rajta fejhallgatón keresztül zenét böngészés közben, vagy nézek rajta filmet.
Csálé link ezzel kapcsolatban:
www.concorde.hu/forum/index.php?topic=348.600
Viszont én nem vettem észre, amíg fel nem merült ez a probléma. -
Latza
aktív tag
Hát igen, csak a "reményre" nem szívesen fizetnék ki 80k HUF-ot (mert különben rá vagyok állva a ketyerére rendesen) és az infók nem nagyon csöpögnek erről a konkrét dologról (sem)...

De majd a második szériánál kiderül, hogy mi az ábra, főleg ha majd a JB-t is ráhegesztik. Ha viszont utána is fennáll a hiba, ráadásul ahogy itt a fórumtárs írta "nem ismerik el" (vagyis ahogy én értelmezem nem cserélik ki csak ezért a készüléket) akkor az elég nagy szívás. Ha meg szériahiba akkor meg hiába is cserélnék ki, a többi is ilyen lenne, ráadásul valószínűleg minél előbb túl is akarnak adni rajtuk, különben még rájuk rohad a sok selejt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak az a kár, hogy az eddigi ~900 darab tablettulajdonosaitól eddig csak a "pattogósok" panaszkodtak, a többiek közül viszont senki sem írta be, hogy "hé, az enyém nem pattog". Mert ilyen is kéne és akkor mindjárt más lenne a helyzet.

-
dzsidzsas
tag
Nem fogják megjavítani - a pattogás marad! Nekem is azzal jöttek, hogy csak én hallom, és hogy egyedi hiba, nézd meg a fórumokon sokan írják, mindenkinek azt mondják egyedi! Próbáld meg lejjebb venni a hangerőt, vagy kikapcsolni a képernyőt - nálam ekkor megszűnt, vagy lényegesen kevesebbet csinálta. Ez nem codec hiba, egyszerűen rossz benne valami. 2 gép volt nálam mindegyik ezt csinálta. Ezért is kértem vissza a pénzemet és ruháztam be egy drágább gépbe. Teszem hozzá, keresztlányomnak vettem egy 25k gépet, nincs pattogás, nincsenek alaphibák mint ezzel a géppel. Szerintem 80k-ért a gépnek az alapfunkcióit hibátlanul tudnia kell.
-
Sanzaa
senior tag
Passz. Én nem vágom. De remélem, hogy ki tudják javítani és csak szoftveres gond.
Ugyanazok gyermekbetegségek fix, hogy megvannak a Myaudio-nál is, mint a sima CC IPS-nél voltak. Csak eddig még nem fedezték fel őket. Na de minek rontsuk el a kedvüket, ha olyan lelkesek:-)
A rockchipesre viszont én is kíváncsi vagyok, hogy ott mi a helyzet. -
Latza
aktív tag
Csak reménybeli tab-tulajként írok, de szerintem ha egy kodek hiányozna, akkor (PC-s/okostelós tapasztalatok alapján) nem "pattogást" kellene produkálnia a cuccnak, hanem teljes némaságot. De pl. az MX Playernek saját kodekjei vannak, nem? Ha az alatt is akadozik a lejátszás, akkor nem valószínű, hogy egyszerű kodekhiba a gond. Vagy többféle lejátszót kipróbálva tesztelni és figyleni, hogy a lejátszó pufferméretét növelve is fennáll-e a gond.
Esetleg driverek akadnak össze...?Érdekes lenne tudni, hogy a MyAudio hasonló tabja szenved-e ilyen gyerekbetegségektől...
-
-
hdman
őstag
És hogy nyilvánul meg? Csak fülesben, vagy a hangszórón?
Állandó jelleggel, vagy időnként?
Mi hozza elő?
-
hdman
őstag
Megvan még a "hangpattogás" probléma?
-
Sanzaa
senior tag
Én rendeltem egy kék szilikon new ipad tokot hozzá.
Nem biztos, hogy passzol, de nagyon olcsó volt:-) A csatlakozók helyét meg könnyen ki lehet vágni a szilikonból.
A vastagsága lesz majd döntő mert az nem egyezik. Viszont még nem érkezett meg. De már lassan esedékes lenne. -
zsoltix
tag
Sziasztok! Szeretnék egy tokot venni a tabomhoz. Ki milyet használ, illetve milyet ajánlatok?
-
zsoltix
tag
én meg ha minden jól megy hozom el.
-
thaler2
senior tag
Az utóbbi napokban érezhetően kezd fura dolgokat csinálni a készülék. Több program is érdekes módon kifagy, Youtube, sima böngésző. Megnyitok egy pdf doksit az adobeval akkor a megnyitást követően nem érzékeli a tapizást, az egész gép megáll 5-6 másodperc erejéig, aztán összeszedi magát. Tegnap este videózni akartam, de ott is néha beugrál a kép, összeesik a kép, aztán játszik rendesen. A folyamatos pattogásról a hangban már nem is beszélek .... Ez így nagyon nagyon gagyi hatást keltő tulajdonságok.. Ezt mind egy 80ezres készüléktől ???
-
-
O_L_I
őstag
Régen mikor a Spicával szívtam pont ilyen textúra hibákat láttam a játékokban a rossz driver miatt. Persze nem kizárt hogy valaki mond valami okosat de sztem írd meg a hibajelenségeket a CC-nak. Ahogy olvasgattam a fórumjukat elég segítőkészek.
(amíg nincs root addig nem sok mindent lehet "okosítani" bármilyen androidos ezközön) -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
2 játékkal kapcsolatos kérdésem lenne.Az egyik az Asphalt 7-el kapcsolatos.
Szépen elindul a játék,de hiába billegtetem a tabletet,nem reagál rá.
Néztem beállitásoknál,de nem jutottam előrébb.A másik a Hot pursuit.
Valami gáz van a megjelenitéssel.
A bejeentkező képernyő és a bemutató videó az elején még tökéletes,de a játékban ilyen a kép:
http://kepfeltoltes.hu/120822/Screenshot_2012-08-22-09-13-28_www.kepfeltoltes.hu_.png -
O_L_I
őstag
Nem akarom temetni. De az árához képest túl sok hiba típus ütötte fel a fejét pár száz hozzászólás alatt és nem mind szoftveres.
Simán lehet hogy ezek csak a kezdeti problémák és pár hónap alatt mind javításra kerül.
Nem is az IPS plus hibái miatt döntöttem a Toshiba mellett hanem mert szerintem 20k-val többért sokkal többet kap az ember (Tegra 3, alumínium, gorilla, GPS). -
O_L_I
őstag
Kár ezért a tabletért. Én személy szerint inkább rádobtam egy huszast és rendeltem egy ILYET
-
zsoltix
tag
az enyémnek most feküdt meg a hangszórója egy hetes volt a készülék ez egy kicsit arcon csapott most, hogy ennyi pénzért eddig ment most egy hét kényszer pihenő mert a concorde osok is teli vannak melóval, remélem nem az összes ips plus készülék ami miatt telitett a szervizük, mert akkor dobok egy hátast ha így bevásároltam

-
zh71
csendes tag
válasz
Pyrooo9020
üzenetére
Köszi mindenkinek, a héten elmegyek venni egyet.
-
Sanzaa
senior tag
Ja azt tudni kell róla, hogy bármilyen hang lejátszásnál időkönként apró pattogás/recsegés hallható. Ez szerintem mindegyiknél előfordul. Remélhetőleg szoftveres és tudják orvosolni egy frissítéssel.
A többi leírt hibajelenség hibás készülékre utal.
A pixelhibát ellenőrizd le még a boltban! -
Sanzaa
senior tag
Ja egyébként abszolút használható mindezekre. En augusztus elején vettem, de még egyszer sem fagyott le, vagy indult újra. Tartós kapcsolat lesz...
Néhányan kifogtak egy-egy hibás példányt, de erre való a garancia. -
Sanzaa
senior tag
A billentyűzetes tokot adják mellé ingyen.
A projektohoz meg csak akkor vedd meg, hogyha van rajta digitális bemenet. Elsősorban hdmi.
Ha csak VGA és 3RCA bemenet van rajta, akkor kell mellé egy iszonyú drága jelátalakító, mert a hdmi digitális, a VGA meg analóg jeleket továbbít.
Viszont én tudok egy eladó full HD felbontású Epson projektort DVI bemenettel(ami elvileg digitális) használtan 80000ft körül, ha érdekel
-
zh71
csendes tag
Vennék egy ilyet + billentyűzetes tokot.
Mi tapasztalat, mennyire használható internetre, e-mail-ezésre, prezi bemutatására?
Hogyan csatlakoztatható VGA projektorhoz? -
keszo
őstag
a fejhallgató csatlakozója sem jó, féloldalas
többféle fejhallgatóval lett kipróbálva a jobboldala nem szól -
Arm0red
csendes tag
Akkor ez a fura net elnyelés nem csak a simánál játszik, csak fura mert a wifije jó (a simának), gyorsan talál jelet, hatotávja is jó, csak 5méterrel arréb már drámaian lecsökken, aztán már csak az opera minivel lehet agyvérzés nélkül netezni, na mind1 nem értem én ezt
...
Majd ird meg mit szóltak a szervizben, kiváncsi vagyok rá. -
Arm0red
csendes tag
Egy dologra kiváncsi vagyok, nekem is ez a bajom a simával, ahol akad a youtube ott neked mennyi a wifi sebessége? (Speedtest.net appal például)
A szobámba, wifitöl kb egy vastagabb fal és kb 5 méterre már csak 500-600kb/s van csak, és szarakszik a youtube, meg persze a böngészők nagyrésze, viszont ha a wifi mellet ülök akkor minden tökéletes ott 11mb/s, és nem áll meg (a wifi csatorna váltás semmit nem ér)... Szerintem a wifi környékén van valami gebasz akár hardveres akár szoftveres a simával is meg a plus-al is, mert egyszerüen nem vagyok olyan messze a wifitől, hogy ilyen drasztikus sebbeség csökennés legyen, miközben a jel atom stabil. -
keszo
őstag
sziasztok
itt a kezemben az új IPS PLUS
a youtube ugyanúgy nem működik rajta mint az előzőn, pedig próbáltam a play-ról a legújabbal és egy 3.3.0-sal is
úgyhogy nem a youtube klienssel van a gond mert a W xPAD-70 és a POW Mobii-n is ez van felrakva, és ezeken akadás mentesen mennek ugyanazok a videók
az IPS PLUS meg kb. 1perc után csak homokórázik
beviszem a CC szervizbe az xPAD-70-nel, a szemléltetés kedvéért -
delbarta
senior tag
Végül én is döntöttem és a Samu Tab2 10.1 wifi only verzióját (p5110) vettem. Ha valakinek belefér +20ezer kiadás, akkor nagyon tudom ajánlani. Ég és föld minőségre a két gép. Azután döntöttem, hogy egy haverom 9.7IPS+-os gépét böködhettem egy keveset, de nem éreztem túl nagy különbséget a összhatásban a 9.7IPS-hez képést. Papíron a cpu+gpu páros az ips+-ban erősebb a samuhoz képest, de használatban nem vettem ezt észre. Sőt. Ha esetleg valakinek kérdése lenne a p5100-el kapcsolatban, a topikjában megtalál.

-
dzsidzsas
tag
Ó, én azóta megoldottam a hang problémát
.
Kérlek, ha kikapcsolod a képernyőjét, tádám, megszűnik a hangakadás. Nálam legalábbis. Na most ugye ez a film akadást nem javítja, vagyis javítja csak nem látod. Én akkumulátorra gyanakszom - nem ad elég kakaót?
Sajnos az én gépemben más hiba is volt ( 2. csere gép) bármit állítottam (wifi bekapcsolás, Bluetooth, vagy csak beléptem a menübe) újraindult. Programok használata közben kilépet. Zene hallgatásnál is. Én visszaküldtem, és így el is köszönök tőletek ezeken a fórumokon, mert másik gépet fogok venni, más cégjelzéssel.
Sok szerencsét és sikert a használóknak és az új vásárlóknak. -
Sanzaa
senior tag
Re
érdések, válaszok, tapasztalatok a
ConCorde tab 9.7IPS PLUS készülékrőlIdézetet írta: Szundi - Ma - 15:52:36
Az állítólagos "hang akadozásra" van már valami konkrét (értsd: hivatalos)
magyarázat?cnspna
Teljes tag
CNS FejlesztőNincs elfelejtve ( igaz, hogy a tun.ko driver hiánya a lelkemen szárad)
Folyamatosan vizsgáljuk, próbáljuk egyértelműen beazonosítani.
Ígérem, ha szoftver hiba (esetleg valamilyen kodek) akkor az aktuális következő fw-ben ezt
javítjuk. -
Sanzaa
senior tag
A hang szakadozás és pattogása nálam is tapasztalható.
Viszont csak most figyeltem fel rá, hogy írtátok. (ez is mutatja hogy nem olyan drasztikus a dolog)
Videó és zene lejátszás közben is észrevehető.
Néhány másodpercenként(5-10) egy apró akadás vagy kis recsegés.
Panasonic fejhallgatóval hallgatom. Tapasztaltam az MX Playerrel, Mvideoplayerrel, Poweramp-el, gyári lejátszókkal is.
A fejlesztőnek jeleztem, reméljük szoftveres és idővel javítják.
Viszont ez nem összekeverendő azzal, hogy valakink lefagy, kilép egy alkalmazás stb., mivel ez nálam még nem fordult elő. -
Sanzaa
senior tag
-
zsoltix
tag
A tableten szereplő hdmi csatlakozó milyen hdmi csatlakozónak hívják gondolok itt mini vagy valami más elnevezése van-e. Net-ről akarok rendelni hozzá és nem akarok rossz típust vásárolni.
-
thaler2
senior tag
válasz
Pyrooo9020
üzenetére
Bevan kapcsolva, de ennek ellenére sem működik a szoftver. Elképzelhető, hogy a vírusvédelem szól közbe, csak azt a céges gépen nem tudom kikapcsolni. Majd az otthoni gépen ismételten megpróbálkozom vele.
-
zseko
veterán
válasz
dzsidzsas
üzenetére
Egyetértek veled. Én szeretem előre tudni ha valaminek gondja lehet, egyrészt megkímélem magam felesleges pénzkidobástól, másrészt felesleges idegességtől, harmadrészt ha mégis olyat vennék valami oknál fogva, nem okozna akkora csalódást, és lehet előre tudni megoldott-e a dolog. Egy példa erre (még ha nem is jó), a legelső adsl internet bejöttetésekor, utánaolvasva a modemnek kiderült, hogy -valamilyen szinten- hibás tervezésű széria, 3 havonta tönkremegy benne egy elektrolit kondi és lecsökken a sebesség a használhatatlansági szintig (konkrétan 133KB-ról 15-20KB-ra esett vissza, majd végképp megállt). Na most ez tényleg szinte 3 hónap után elő is jött, szédszedtem, kicseréltem benne a kondit, volt talán 30 perc is, és ment tovább - újabb három hónapig...
Aztán egy kósza villám gyorsan lerendezte a további sorsát 
Na most, ha nem tudom ezt előre, vajon mennyi időbe és idegességbe került volna a szolgáltatóval kicseréltetni?
Az előző telefonom egy Spica volt, annak nem olvastam előre a fórumjába, pedig ha megteszem akkor lehet nem ezt vettem volna meg. Csak egy jellemzője: a gyári szofttal az első hét után 46! másodpercig tartott mire megnyitotta a telefonkönyvet vagy az sms-eket!
Nincs azzal semmi baj, ha tudom előre a várható hibákat, el tudom dönteni, hogy együtt tudok-e élni velük vagy sem. Nagyobb kár az a gyártónak, ha utólag szembesülök a hibákkal, nem valószínű hogy vásárolok tőle legközelebb, inkább választok másikat, vannak sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-es monitora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Jövedelem
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)