Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, biztos nem a főgépen fogok vele először kísérletezni.
Wi-Fi, kamera vagy nyomtató nincs, ahogy egyelőre hangkártya sem, bár a későbbiekben lehet, hogy becsúszik majd egy iFi DAC vagy egy Focusrite Scarlet.
Ami talán jobban érdekel, hogy vajon egy Roland SC-55mkII rendesen működésre bírható-e vele. Régóta álom, hogy a DSDA-Doom alól ez szóljon, aztán előbb-utóbb csak veszek egyet.------------------------------------------------------------
(#22) Solten: Azt egy 3-4 éve probáltam egy i5-2500T-vel, de azért első blikkre nem volt annyira felhasználóbarát. Ha jól rémlik, volt valami driveres vergődése, de nem sokat szöszöltem vele.
------------------------------------------------------------
(#19) CPT.Pirk Ha odakerül a sor, úgyis megyek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vinyó itt legfeljebb DAS-ban van (pontosabban lesz, egyelőre csak a polcon tornyosulnak)
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).
Volna itt más vas, amivel tudnék kísérletezni (legalább négy), csak a motiváció hiányzik. Annyit szereltem, meg berheltem már a lassan 30 év alatt, hogy örömünnep, mikor nem kell csavarhúzót fogni és vergődni.
Lehet, hogy az 2,5 hüvelykes külső házba majd beledobok valami kis SSD-t, aztán azzal nyenyergek, csak kérdés, hogy mennyire lesz sikeres így az USB-ről bootolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Filmvilág
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Metal topik
- Próba
- További aktív témák...
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).