- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, biztos nem a főgépen fogok vele először kísérletezni.
Wi-Fi, kamera vagy nyomtató nincs, ahogy egyelőre hangkártya sem, bár a későbbiekben lehet, hogy becsúszik majd egy iFi DAC vagy egy Focusrite Scarlet.
Ami talán jobban érdekel, hogy vajon egy Roland SC-55mkII rendesen működésre bírható-e vele. Régóta álom, hogy a DSDA-Doom alól ez szóljon, aztán előbb-utóbb csak veszek egyet.------------------------------------------------------------
(#22) Solten: Azt egy 3-4 éve probáltam egy i5-2500T-vel, de azért első blikkre nem volt annyira felhasználóbarát. Ha jól rémlik, volt valami driveres vergődése, de nem sokat szöszöltem vele.
------------------------------------------------------------
(#19) CPT.Pirk Ha odakerül a sor, úgyis megyek. -
ViZion
félisten
Ez elég retro eljárás, már réges rég megtalálja a partíciókat, oda telepíti magát a linux (másik meghajtóra, üres partícióra, akármi), amit megadsz neki, majd a rendszerbetöltő megkeresi a többi telepített OS-t és berakja a bootloader menübe.
AI figyel dologhoz: a parán túl van egy népszerű érvem is ellene! Környezetvédelem. Ne használjon erőforrásokat a gépemen, ha nem kérem. Mennyi extra Watt ez évente?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vinyó itt legfeljebb DAS-ban van (pontosabban lesz, egyelőre csak a polcon tornyosulnak)
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).
Volna itt más vas, amivel tudnék kísérletezni (legalább négy), csak a motiváció hiányzik. Annyit szereltem, meg berheltem már a lassan 30 év alatt, hogy örömünnep, mikor nem kell csavarhúzót fogni és vergődni.
Lehet, hogy az 2,5 hüvelykes külső házba majd beledobok valami kis SSD-t, aztán azzal nyenyergek, csak kérdés, hogy mennyire lesz sikeres így az USB-ről bootolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Debian GNU/Linux
- PlayStation 5
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest