- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Aktív témák
-
Poni
csendes tag
Tehát szeretnék venni Pentium 4 M procit mutter gépébe. De most asztali van benne amin van ''kupak'' és a hüttő ezért olyan magasan van ugye (evo 1020v). A sima mobil p4 kupak mentes és ezért alacsonyabb. Tehát nem jó rá a hűtő. Namármos nekem kéne kupakos mobil p4, ha egyáltalán létezik. Teccik érteni??? :D
-
Poni
csendes tag
Esetleg tudnál abban segíteni, hogy az intel Pentium 4 M procik egyikén sincs kupak???, Mert ha lenne amelyiken van bizniszelhetnénk...
-
Poni
csendes tag
Na végre egy ember!!!!!!!! Nekem van egy evo 1020v-m van egy nc4000-em is, de az ultramájerkirály és semmi baja. A z a lényeg, hogy a 1020v-t mutter használja, mert ugye egy baszott nagy gép nem ronthatja el a hálószobát :D (értsd asztali gép) . Az a baj, hogy egész végig megy a hűtő maxon. Ez nem lenne meglepő, csak a hátsó hűtő venti nem indul el soha és csak a nagy küsztet. Szétszedtem, mivel már nem garis és megnéztem mi van. A procira annyi hővezetőt tettek a rikvestes fiúk, hogy részben már probléma volt. Megtakarítottam és most kb egy percel késöbb kapcsol be a nagy venti, de a kicsi hátul továbbra sem. Kérdés miért?????????
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Mindjárt átdobom...
-
Poni
csendes tag
Mivel?? Nem lehetne ezt a topicot átdobni a notebook-osba???
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
szeretnetek kerdezni a compaq notebookokban felhasznalt alkatreszek minosegerol?:)
-
Poni
csendes tag
UP :))
-
Poni
csendes tag
Megnézné nekem valaki, hogy hátul állandóan megy-e neki a kis ventillátor, mert nekem gyakorlatilag el sem indul??? És ha valki szét is tudja szedni ,akkor mondja meg légyszi, hogy hogyan vannak a vezetékszinek nála!! attól félek fordítva dugták rá a szervízben!!! Előre is köszönöm!!!!
-
rlazol
veterán
válasz
Morisadam
üzenetére
valamelyik korábbi topic épp arról szól, hogy a compaq mint márkanév fog megszűnni, mert a hp nevű anyacég úgy döntött. ez megnehezíti a szervízkérdést, amire márkától függetlenül szükséged lehet - bővítés, alkatrészcsere, biosfrissítés, akucsere vagy csak mert leesett és meghalt a tápja
-
Morisadam
csendes tag
Engem már az a dolog magában megnyugtat hogy compaq szerintem ezzel nem kell majd mindig a szervizet jánom.
Habár régebben gondolkozem gericom blockbusteren is.
De az pesti és én meg debrecenba lakom szóval nincs nagy kedvem mindig pestre járni vele ha netán valami baja volna. -
Alig van igazi gyártó odakint (Tajvan), a legtöbben aztán ezektől veszik a cuccot, csinálják meg a gépet és nyomják rá a logójukat.
Sokaknak szállít pl a Compal, az LG.
A Clevo alkatrészeit tekintve nem rosszabb egy Compaq-nál valszeg, a brandje persze sehol sincs hozzá képest. De, kapsz rá 2 év gart, úgyhogy nagy baj nem lehet. Mondjuk nekem nem jönnek be azok a nagy dögök, amiket csinál, de ez már ízlés kérdése. -
Azért bocs, de az. Ne küldjük már mennybe a Compaq-ot, semmivel sem használ minőségibb alkatrészeket, sőt.
Ha Sony-t, Toshiba high-end-et, vagy netán IBM-et mondasz, még lett volna benne igazság.
De, engem érdekel legkevésbé, hogy mit veszel, nem rossz gép az EVO 1020V, én annyit mondtam, hogy nem azt venném. Idióta billentyűzetkiosztása van például, ami apróság ugyan, csak épp nem fogsz tudni mit csinálni vele, és egy idő után idegesíteni fog. -
Morisadam
csendes tag
Azért bocs de egy compaq az nem acer
-
Morisadam
csendes tag
Miért szerinted 320,000 rossz ár érte p4 2,4ghz-vel?
-
Morisadam
csendes tag
Ha ismeritek ezt a szériát akkor kérlek írjatok róla.
Valószinű hogy befektetek egy ilyenre.
Szerintetek jó vétel e?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Amazon
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest