- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
UP
-
zsiga667
addikt
UP
-
zsiga667
addikt
UP
Mekkora sebességkülönbség van egy jobbfajta CF (pl. ez:[L]http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=290533&is=REG[/L]) és egy Microdrive között? Megéri a CF a kb. dupla árat? Canon 20D-be lesz, így nem éppen hátrány a nagyobb méret a Microdrive-nál... :P
Ja, és mennyire strapabíróak a Microdrive-ok? -
Cyberslider
őstag
Megvetem a kingston-t 9.500 bruttoért.
Megérte....
Köszi mindenkinek -
fokukac
nagyúr
válasz
Cyberslider #31 üzenetére
jó lesz az... én február-márciusban vettem br. 15-ért, 5 év garanciával. akkor az számított olcsónak... kicsit leestek az árak.
viszont sok helyen nem adják meg rá az 5 év garanciát, esetleg erre kell még vigyázni. -
Flashy
veterán
válasz
Cyberslider #31 üzenetére
szerintem a Kingston jó lesz. a noname 6400, a Kingston 7600, ez nem akkora különbség hogy egy nyaralás összes képét kockára tedd...
-
Cyberslider
őstag
Úristen,ez tényleg dúrva,és ami poén,hogy nekem is nyaraláshoz kellene nagyobbat venni,(igen 256-os-ról lenne szó) és nem szeretném,ha így járnék.
Ezt nézd meg ez a legolcsóbb amit találtam:
[L]http://www.aqua.hu/index.php?m=3&cs=76&PHPSESSID=0f3b77e7852b7fa2394f4b2e645df346[/L] -
Flashy
veterán
mp3lejátszóba érdemes csak nonamet venni ha olcsó, nonameknél nem ritka hogy adott idő után tönkremegy és nem olvasható. ha tényleg olcsó akkor még így is megéri, mp3 nem baj ha elveszik. de fényképezőbe inkább márkásat, annyival nem lehet olcsóbb hogy 128Mbytenyi kép elvesszen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cyberslider #28 üzenetére
azért nézd meg, a képet, amit belinkeltem...
ezt csinálta nekem a Reichstag-ból... -
Som@
őstag
válasz
Cyberslider #25 üzenetére
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy inkább egyszer fizetek kicsivel többet, de ne legyen vele probléma.
Szóval inkább Kingston-t. Vagy SanDisk, Lexar. Ha nagyon sok pénzed van, akkor PQI.
De a legfontosabb, hogy amint mondtad is, ki kell próbálni a céleszközben. :P -
fokukac
nagyúr
válasz
Cyberslider #23 üzenetére
ne vegyél noname-t, nekem van olyan, elég olcsó volt akkortájt, amikor vettem, de fél év, háromnegyed év után elkezdtedd olyanokat csinálni, hogy összemos két képet, néha az egyik pillanatban még olvasható, majd kiírja, hogy corrupted data... felvett avik nem lejátszhatóak meg ilyenek.
mindenképpen megéri a plusz 1000 Ft-ot a Kingston.
egyébként ugye 256 MBosról van szó? mert a pcland-nál 8250 + áfa a 256-os Kingston.
ui. elrettentésül itt egy példa :
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/erdekes/IMG_4066.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
válasz
Cyberslider #23 üzenetére
Milyen gépbe lesz? (Felbontás, videózásra is lesz, csak a fényképezőbe lesz, vagy univerzális felhasználásra?)
Én még nem is hallottam erről a márkáról. :B -
Cyberslider
őstag
Venni akarok egy CF card-ot, noname van 8e-ért,elég olcsó,persze a márkás
jobb lenne,de asszem jó lesz ez is,viszem a gépet is,kipróbálom.
Valami mcp gyártmány vagy mi az isten. Megvehetem? Nincsenek rossz tapasztalatok ugye? :)
Ja.... 9.600-ért van máshol kingston..Akkor inkább talán azt annyit megér (?)
[Szerkesztve] -
guess.who
senior tag
Az .AVI-t talán meg tudod nyitni VDub alatt, ha megnyitja és le is játssza, akkor már nyertél, el tudod menteni valami másba... A hibás .JPG-vel szerintem az lesz a baj, hogy az már alapból tömörített formátum és így nehéz ''kitalálni'' a hiányzó részeket...
(Igen, tudom, hogy az AVI is az, de mozgóképnél lehet ''csalni'', mert nem látod minden egyes képkocka összes pixelét...) -
atus
senior tag
No sikerült a 15 képet 130-ra felhízlalni, úgy tűnik ennél több nem nagyon fog lejönni. Viszont van 10 kép ami nem jeleníthető meg, kb 5 ami félig van meg a többi része szürke, meg két működésképtelen avi is van.
Tud valaki olyan progit amivel képet, videót lehet javítani? -
atus
senior tag
Megvannak a file-ok, remélem az összes. Köszönöm a segítséget!
Most hogy visszaállította a progi a képeket, kellene valami olyan szoftver ami a hibás, vagy félig látható félig szürke JPG-ket meg tudja javítani.
Létezik ilyen? -
atus
senior tag
Na talált egy halom filet, de nem tudom őket lementeni $69 dollárnyi regisztrációs díj hiányában. Most belőttem egy jóval korábbi verziót ami megvan teljesben, hátha az is le tudja szedni. Izgulóóóók...
-
atus
senior tag
Üdv segítőkész fórumozók!
Köszönöm szépen a gyors segítséget! Andor neked különösen!
GetDataBack-et ráuszítottam, de eddig nem talált semmit. Most olvastam tomcs Recover Deleted Files beállításos hozzászólását, úgyhogy most újraszkenneli a CF kártyát, a fejleményekről írok.
Megvettem a V1-et, hihetetlenül jó gép, imádom. Már ki is kell tisztíttatnom, mert van már benne balatonvíz, amatőr ralis lösz, meg tengervíz is. Szóval használom tiszta erőből. A CF kártya nem az enyém, hanem bartánőm S45-jének tartozéka, és igen fontos képek voltak rajta. Berlinben volt két hétig, és többszáz képet készített. Az egyik horvátországi útitársunknak pedig sikerült addig garázdálkodnia a gépen, amíg ezekből 15(!!) híján mindet kitörölte. Mondanom sem kell, nem kicsit volt maga alatt ezután...
Most ezeket kellene visszaszedni. Mindjárt kész a scan... -
-
M@trixfan
addikt
Get data back-kel jó tapasztalataim vannak vincsis mentéssel kapcsolatban. Memory stick FAT12-es rendszerben tárolja az adatokat (Legalábbis a 8Mb-os). A lényeg, hogy FAT Rendszerű a CF is. Az gázos, ha le lett formázva és úgy formáz a gép, hogy fizikailag végigtöröl. Ha a ''flip-flop-ok'' átbillentek akkor már semmivel sem lehet visszaállitani.
-
andorpapa
őstag
Kösz fiúk!
-
-
Polesz
addikt
válasz
strike-force #3 üzenetére
francba a 8 mp-vel ;]
-
-
andorpapa
őstag
Nóbádi? Kám ón evribádi!
-
andorpapa
őstag
Atus barátunk Horvátországból kéri segítségünket. A kérdés a következő:
Van-e lehetőség a CF kártyáról törölt képek visszamentésére (a törlés óta nem történt művelet rajta)?
Eléggé sürgős lenne a válasz, modder barátunk előre is köszöni a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest