- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Nem akarlak megbántani de ÉN tök viccesnek találom ezt a 6 hetenkénti verziófrissítést....
Nem hiszem hogy 6 hetente jutna a fejlesztöknek olyan korszakalkotó ötlete hogy verziófrissítés kellene....Én úgy vagyok hogy ha van egy jó dolog és a 8-as alap igenis jó akkor a többi gyártó jelen esetben a Comodo és az SRWARE a jó alapbol ha kihoz egy JOBB dolgot akkor engem rohadtul nem fog érdekelni ha 6 hetente az anyacég kiad valami ökörséget CHROME név alatt...
Nálam fontosabb az hogy biztonságos legyen a böngészöm és per pillanat a DRAGON és az IROn ha tetszik Neked ha nem SOKKAL BIZTONSÁGOSABB és jobban védi a magánszférát mint a Goggle....Nem küldözgetnek jelentéseket hogy hol töltötted le a chrome-ot nem küldöz jelentész hogy éppen mit kerestél nem illestik be a keresési javaslatok közé azt amit épp kerestél nem telepítenek fel a háttérben semmit amit a Chrome feltelepít a megkérdezésed nélkül....csak nézzél szét a gépeden hogy ha a CHROME ot feltelepíted miket rak fel a KÉRDEZÉSED NÉLKÜL és miket is futtat a háttérben és nézzd meg hogy a DRAGON és az IRON meg nem......
Na ennyi a különbség a JÓ és a jóbol MÉGJOBBAT létrehozni között....
Meg ugye azért a Dragonnal kapunk egy secure DNS-t ha akarjuk az IRONNAL meg a tök jó adblockert is ami az eredeti szutyokban nincs.....
Tudod kinek a pap kinek a paplan de Én többre becsülöm a biztonságot és nem szeretem ha egy progi a megkérdezésem nélkül gyüjtöget....Lásd pl a Microsoft security essentialja ahogy a spynettel is csinálja....meg ahogy a CHROME böngészö is szivárogtatja az adatokat a böngészési szokásaidról a háttérben.....
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest