- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
válasz
_Volkovy_ #11 üzenetére
Már ne haragudj meg, de ez csak részben liberálisság kérdése. Az, hogy akit nem ismerek megöli magát, az engem nem nagyon mozgat meg, mert nem ismerem és nem is akarom megismerni az okait. Ergo mindenki azt csinál amit akar. DE, ha valaki, akit jól ismerek azzal jön oda, hogy jöttem elbúcsúzni és akkor azt mondom neki, hogy :''Ok, te tudod. Szia!'', akkor egy nemtörődöm tróger vagyok, aki megérdemli, hogy jól összerugdossák. Az egy dolog, hogy mindenki azt csinál, amit akar az életével, de mi van, ha bizonyos dolgokról nem úgy gondolkozik, ahogy kéne, vagy valamit félreértett / nem tud? Szvsz legalább meg kell próbálni legalább elbeszélgetni az ilyenekkel az élet nagy dolgairól és utána az övék a döntés.
-
Wildmage
senior tag
Az tuti. Én azt vettem észre magamon, hogy akiken így segítettem azok nem nagyon tüntek el, hanem párat már direkt nekem kellett lekoptatni annyira rendbejött és az idegeimre ment. Van viszont a többi, aki olyan jó barátom lett,hogy bármikor bármit kérhetek és megpróbálja a saját kereteihez mérten teljesíteni.
-
Wildmage
senior tag
Hát nekem is volt már hasonló storym. A lány már teljesen kivolt, amikor találkoztam vele. Egész életében utálta az anyja, a pasija kihasználta, megalázta stb. Az évek során úgy rendbehoztam a leányzót, hogy az anyjával rendbejöttek, a töketlen lepkevadász csávóit kirúgattam vele. Most egy full laza, életvidám nő lett belőle, engem meg szinte már a bátyjaként szeret. Ha 2 napig nem lát, akkor már baj van és hiszti, hogy miért lakom Bp másik felén:D
-
Wildmage
senior tag
Szvsz mostanában túl sok mindenki gondol erre mindenféle olyan dolog miatt, ami megoldható iletve az élet velejárója.(pl. iskola stb) Én max azokat tudom megérteni, akik valami tényleg halálos betegségben szenvednek, öregek és meg akarnak halni, illetve akik életkörülményei reménytelenné váltak minden próbálkozásuk ellenére is. Akit viszont jól megrúgdosnék -még akkor is ha sikerült neki az akció- pedig az, aki az utolsó csoportba tartozik, de kisebb-nagyobb gyereket hagy maga után.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged