Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipsz
csendes tag
Hali. Hú ez nem hangzik jól! De tisztában vagyok vele, hogy a nagy brandeknél is előfordul selejtes termék. Mielőbb vidd vissza a boltba! Lehet tudni, hol vetted? Én iPonnál rendeltem meg 7főn, sajnos csak péntek délután tudom átvenni, addig para van. Volt annyi töltés az aksiban. hogy ki tudtad próbálni? Mert többen is írták más fórumokban, hogy nem tudták bekapcsolni az új tabot, annyi áram sem volt az aksiban.
-
peterk
senior tag
Szerintem amíg még 3 (vagy 8) napon belül vagy, cseréltesd ki feltétlenül. Amiket leírsz, azok igencsak egy hibásan összerakott példányra utalnak...
(Nekem is van egyébként egy ilyen történetem. Én a colorovo előtti wayteq 70dci-mel jártam ugyanígy. Az edigitalban vettem, de a boltban nem tudtam kipróbálni. Hazahozva jöttek elő a tiédhez hasonló gondok. Annál is rosszul volt betéve a képernyő, annyira, hogy még íves is volt annyira feszült. Emiatt persze durva bevilágítás is tapasztalható volt. Nekem a wifi ment, cserébe a hangha volt borzasztó recsegő. Nálad simán lehet, hogy a wifi azért olyan rossz, mert feszül/szakadt esetleg az antenna.
Én másnap visszavittem, elhoztam egy másikat ami mentes volt minden ilyen hibától. Sajna ez van a kínai tabokkal, több a problémás darab, mint egy komolyabb brand esetén.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest