Hirdetés
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
A srac nem en vagyok, es o sem vaganykodik evek ota 110-en megy, en meg aztan vegkepp nem, mert csak infot kozoltem. En kb. 75-os erossegen (gyengesegen) tolom, nemi segitseggel le is irtam egy korabbi hszben. A srac meg nem tudom ki, arra jottem ra, hogy F1 ligakat indit meg hogy 110-esen nyomja es assist nelkul. Ettol meg nem esport VB, de nem ugyetlen.
En megneztem a linkelt videot, es az elotte levo 10 karrier videot is, es lattam, hogy kb 1 mp-vel rosszabb idot tudott csak menni ugyanolyan beallitassal amikor nem skillepelte az F2 reszt. Nezz bele te is a junius vegi videoiba, valassz ki egy tetszoleges palyat, nezz meg egy Haasos idomerot vagy teszt programot, aztan nezd meg a linkelt video utanit ugyanazon a palyan, mert akkor kezdte ujra F2 nelkul a Haassal.
Nem zarom ki, hogy tudatosan van igy, de ha igen, akkor miert nem hivtak ra fel a figyelmet, nincs ezen mit titkolni, de amugy mi lehet az indok az eltero vezethetosegre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest