- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maputo
tag
Az a baj, hogy az SMS kivitelével nincs olyan csapat, aki mindent egybevéve jobbat tudna csinálni.
A R3E a többi szimulátorhoz képest elég gyenge fizikában és FFB-ben. A körítés sincs megoldva, hiába van csomó licenszük. (Ha már licenszek: én nem bánnám, ha nem ők ülnének a WTCC és DTM licenszeken...)
Az AC-nak jó az irányítása és a fizikája, de semmi körítés. Az AI még mindig inkább csak van. Túl kis csapat.
Az ISI az rF2-t képtelen volt befejezni. Ők is túl kis csapat.Vagy megszerezné a Sony, hogy újra PS exkluzív legyen...
Szerintem elég lenne az is, ha mások is megkaphatnák a pár évvel korábbi szezonokhoz a jogot. (Ha jól emlékszem, akkor a GP sorozat is mindig egy-két évvel korábbi bajnokságokat dolgozott fel.)
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudni, de én max valami kipróbált csapat kezébe adnám a játékot, nehogy az legyen, mint a WRC-vel... Kipróbált meg nem sok van, kb az ISI, a Sector 3, talán a Turn 10, meg persze a Kunos. De ezek közül is 3 gyakorlatilag körítés nélküli szimeket nyomatott eddig, márpedig egy hivatalos F1 játéknak kulcsfontosságú része a körítés. Az idei rész fényében én nem bánnám, ha még vagy 2-3 évig a Codies csinálná ezeket a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest