Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Akkor végül is úgy vitted végig a szezont, hogy alig játszottál vele.
mindegy, végül is mindenki úgy játszik vele ahogy kedve tartja. Én pl. teljes szabadedzéssel, 3 etapos időmérővel és 50% versenytávval szoktam játszani amikor időm engedi és persze a kezdeti lelkesedés idővel kicsit alább is hagy, így nálam ez az okozója annak, hogy én talán a 2014-et kivéve mindegyikkel játszva egy szezont sem toltam még végig, pedig nagy vehemenciával volt olyan karrier amit az elején ha jól rémlik 8 szezonosra állítottam be 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, végül is mindenki úgy játszik vele ahogy kedve tartja. Én pl. teljes szabadedzéssel, 3 etapos időmérővel és 50% versenytávval szoktam játszani amikor időm engedi és persze a kezdeti lelkesedés idővel kicsit alább is hagy, így nálam ez az okozója annak, hogy én talán a 2014-et kivéve mindegyikkel játszva egy szezont sem toltam még végig, pedig nagy vehemenciával volt olyan karrier amit az elején ha jól rémlik 8 szezonosra állítottam be