- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
A kezdeti pesszimizmusom ellenére én is megvettem, pontosabban előrendeltem, ezért tegnap éjfélkor egy rövid konvertálást követően indulhatott is a móka. Eddig 3 órát szórakoztam vele és összességében pozitívak a tapasztalatok.
- A büntetési rendszer egyelőre jobbnak tűnik mint tavaly.
- Rövidebbek féktávok és realisztikusabb a végsebesség.
- Az automatikus gázelvétel pályaelhagyáskor még mindig megvan, viszont ha két kerékkel szélesítek ki egy-egy kanyart, akkor nem veszi el mindig.
- A motorhangok bár közel sem tökéletesek, de végre egész korrektek lettek. Azért elviselném, ha több mélyláda szaggató effekteket is tartalmaznának, de legalább már nem idegesít… A váltások kifejezetten tetszenek.
- A színvilág és a sebességérzet talán ebben a részben lett a legjobb.
- Egy kis mesterséges galiba után (keresztbe álltam a pályán és rálógtam az ideális ívre) végre jött a Safety Car, úgyhogy talán ebben a részben nem lesz annyira fehér holló mint a tavalyiban.
- Kerékcseréknél egész pofás animáció és motorhang van.
- A grafika király és maximális részletességgel is folyamatosnak (60fps) tűnik egy középkategóriás gépen.
Ami nem tetszett, hogy a kerékvetőkön néha tényleg mulatságosan viselkedik az autó. A klasszikus mód jópofa, de őszintén szólva ebben a formában kicsit parasztvakításnak érzem. Nálam pár futamnál több nincsen ebben a játékmódban, mert elsőre érdekesek ezek az autócsodák, de ilyen vegyes felvágott formában és 12 fős futamokban nem érzek benne hosszútávon elég potenciált.
Ettől függetlenül egyelőre pozitív csalódás a játék. Sokkal inkább megteremti az F1 hangulatot mint az eddigi részek. Érződik rajta a munka és sok szempontból egyértelmű előrelépésnek tűnik. Azért 10-15 óra játék még biztosan kell, hogy az ember jobban kiismerje és az estleges bosszantó hibák a felszínre kerüljenek. (A multival nem is foglalkoztam még eddig.)
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest