- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Folyamatos 50 a minimum FPS ami mikrolag mentes ez alatt elöfordulhat mikrolag és az legalábbis az én szememet zavarja .
Azon meg nem kell csodálkozni ,hogy egy programmal rögzítesz egy másik program működését az erőforrást von el a gépböl.
Az meg ,hogy egy cerka jobban teljesit valamiben mint egy P4 es CPU az megint nagyon sok mindentől függ , pl alaplappal mennyire van összhangban memokal stb ,és ez nem csak fikcio ez tény . Egy jól összeválogatott gép sokkal többre képes mint ha a legdrágább kütyükből összehányt gép lenne, Tuning topikban rengeteg példát lehet rá olvasni . -
intelMMX
senior tag
Hát de gondolom neked a P4 630nál jobb is akadt már.
Nekem az eddigi legjobb konfigomba olyan proci volt 2GB DDR400 rammal és 8400GS-el amit apámnak adtam. Nekem most 1,6os Willamette Pentium 4 lenne 768MB DDR400 rammal és egy szarX5500al csak aranyos kedves MSI úgy döntött hogy nem fog életre kelni
Azért én a 30FPSnek is örülök. Sőt 22ig tök oké meg minden nekem
Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo II: Classic és Resurrected
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Autós topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Manjaro Linux
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest