Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PiE137
    senior tag

Hy!

Lenne egy kérdésem; tudom,h hogy az f1 nem roncsderbi, de miért van az, hogy eljutottam silverstone-ig úgy, hogy semmilyen komolyabb kicsúszás nem volt még az AI részéről. Safety car azt sem tudom van-e a játékban, pedig egy kicsit feldobná a monotonitást. Esetleg random motor-üzemanyag-bármi probléma? Vagy van külön erre vmilyen patch, vagy mod? Esetleg a beállításoknál kellene bűvészkedni vmit? Az autó sérülés "cosmetic" módban van, ez kihathat az AI-re is? :F

Nem minden a beállítás hiánya, alapba szartak eseményeket rakni bele!
    Emlékszem, anno még az EA sportos F1 2000 is jobban meg volt oldva ebből a szempontból.
    Voltak kicsúszások, technikai kiállások stb. itt szinte semmi.
    Sőt, az egész futamon szinte zsinóron húzza a gép autóit, a bot sztem TT módba van rakva.
    Se gumikopás, se benzin miatti lassulás, teljesen valósághűtlen!
    A legszarabb viszont, mikor futam közbe kezd esni. Én szopjam ki az ujjamból, hogy mikor milyen gumi kell, és mikor kellene kiállnom, a gép meg végigmegy sokszor száraz gumival, mikor nekem már tapadásom sincs. Persze megoldja kevesebb cseréből is... :(((
    A multi része miatt veszi sztem mindenki, mert a single carrier szinte sokszor játszhatatlan. :U

Új hozzászólás Aktív témák