- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android dual SIM okostelefonok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hja. Itt is mentés hiba van ,nem tudnak megbízható mentést csinálni,nekem itt azt hiszem 5x ment el a mentésem ,vagy már nem tudom ,de sokszor ...
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ