Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én értelek,és ezzel én tisztában is vagyok,hiszen én is már vagy 20 éve drukkolok neki. De,ez olyan összeesküvés elmélet amit a kolléga leírt hogy az már nevetséges...Egy 7 világbajnoki címmel rendelkező pilóta(aki képes 9 kocsit előzni 1 kör alatt
) aki szinte minden futamon ledarálja a kocsija széleit a nagy igyekezetben,tojik a lóvéra meg a csapat érdekeire,szerintem.Na meg a Rosberg fiú sem az a hétvégi autós típus...És a pénz is csak egy dolog itt,hiszen emlékszünk a Toyota éves keretére,és mire lett elég?Ők nem akartak győzni?Ebben a versenyben mindenki győzni akar,aki mást feltételez,hát szóval...az inkább nézzen focit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingyenes az Epic Store-ban a Definitely Not Fried Chicken
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) aki szinte minden futamon ledarálja a kocsija széleit a nagy igyekezetben,tojik a lóvéra meg a csapat érdekeire,szerintem.Na meg a Rosberg fiú sem az a hétvégi autós típus...És a pénz is csak egy dolog itt,hiszen emlékszünk a Toyota éves keretére,és mire lett elég?Ők nem akartak győzni?Ebben a versenyben mindenki győzni akar,aki mást feltételez,hát szóval...az inkább nézzen focit.