- Mégsem lesz Sony autó
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jó, mert végülis nem ugyanolyan az ízlésünk pályákat tekintve: ő monzát és isztambult annyira nem kedveli, viszont catalunyát megint ő csinálta (azt a pályát én nem csípem), monte carlo-val meg megerőszakoltam magam
nagyjából felváltva játszunk... de mondjuk a flatout-ot is együtt játszottuk végig... meg pár fps-t is... kevés nőnek van ilyen jó ízlése...
(ja, a focit is szereti)#3150: büntetésekkel kb a 20. hely körül
bekapcsolt segítségekkel, törések nélkül megyünk (így szórakoztató 1-1 kemény nap után, meg olcsó controllerrel nem is nagyon lehetne szerintem máshogy... majd, ha veszek xbox360 controllert, akkor nehezítünk... addig is szokjuk a pályákat)#3151: töröld le, hozz létre mondjuk egy 0 méretű, megegyező nevű fájlt és adj neki írásvédett attribútumot
(gazdaságos megoldás, nekem bevált)
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyjából felváltva játszunk... de mondjuk a flatout-ot is együtt játszottuk végig... meg pár fps-t is... kevés nőnek van ilyen jó ízlése...
(ja, a focit is szereti)
bekapcsolt segítségekkel, törések nélkül megyünk (így szórakoztató 1-1 kemény nap után, meg olcsó controllerrel nem is nagyon lehetne szerintem máshogy... majd, ha veszek xbox360 controllert, akkor nehezítünk... addig is szokjuk a pályákat)
(gazdaságos megoldás, nekem bevált)