Hirdetés
- Android szakmai topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Azért a száraz pályán, mikor a 2 körén füvön rázón keresztül előzött minden rezzenés nélkül, az eléggé lehangoló.. Mármint annak aki a sim-et kedveli.
(#294) BalaNce87:
A grid jó játék, szeretem, de ha ennek olyan irányítása lesz, akkor sokat nem lesz a gépemen. Oda tök jó, sokat lehet vele szórakozni, de valahogy F1-nél nem tudom azt elképzelni.
És azért nem egészen ugyan az, mint real autót vezetni. Nemtudom, neked hány F1 autó parkol a garázsodban?
Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.
Nekem sincs itthon félmillkás cocpit építve, csak sokkal jobb, ha vezetés közben az a kocsi úgy csúszik meg, mint a valóságban, nem azt kell tanulni 2 hétig, hogy hogy lehet jól vezetni, és nekünk alkalmazkodni hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.