- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hát elsősorban ugye az időmérőn/futamon elért helyezésed után.
Aztán a futam után lévő interjúk, és érdemes a gyakorlás/időmérők után is interjút adni.
Én mindig pozitívan nyilatkozok a csapatról, de nem vagyok nagyképű.
Mert ugye vannak olyan kérdések, hogy a csapattársad jó lesz ha elkezd aggódni a teljesítményed miatt, akkor azt válaszolom, hogy nem kell, erős pilóta. Hiába vertem el az összes futamon
Vagy, hogy év közben megkérdezik, hogy megnyerem-e a bajnokságot, akkor csak azt válaszolom, hogy csak az adott futamra koncentrálunk.
Vagy ha már jól állsz, és év közben megkérdezik, hogy érdeklődsz már nagyobb csapatok iránt akkor szerintem érdemes még azt mondani, hogy a jelenlegi csapatoddal próbálsz mimnél jobb eredményt elérni. Aztán az utolsó 4-5 futamon már mondhatod, hogy érdekelnek a nagyobb csapatok.Kanada után én így állok az ajánlatokkal: (eszem ágában sincs eligazolni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest