- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #17 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz ötlet! Még régebben olvastam vhol, hogy a ventit megfordították és jobb eredményt értek el.
Amit írtál igaz, de a mod utáni venti elhelyezéseknél lehet, hogy így nagyobb lesz a légáram és az kompenzálhatja a kisebb ∆T.
Mindegy, mint írtam ki fogom próbálni az összes lehetőséget (csak a saját szememnek hiszek :) ) és a jobb fog maradni.
De ez már off.
bizi -
bizi990
senior tag
Akkor áldassék a haverom neve, aki lecserélte ezt a tápot huszonezer Ft-s chieftechre vagy enermaxra :))
Az igaz, hogy a 'halkságot' úgy éri el, hogy kisebb feszt ad neki?
Mert arra gondoltam, ha leteszem előre a tápot, akkor vhogy kifúrom az elejét a háznak, beteszek vmi rácsot (pl.: kis asztali hangszóró rácsát :) ) és a tápventit kicserélem egy ledesre.
Ledes venti menni fog azzal a kisebb fesszel, codegen mennyit ad neki?
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #12 üzenetére
Ja, azt meg nem hiszem, hogy az összes hőt kinyomná, marad abból bent is.
Most azzal kacérkodom, hogy leköltöztetem a tápot előre és majd kipróbálom azt is, hogy a ventit megfordítom. Lentről beszipkázza a levegőt, átnyomja a tápon, és egy másik ventivel kinyomom felül.
Na, majd kipróbálom az összes verziót és talán megokosodok :)
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #12 üzenetére
Eccer vki dicsérte az acorp tápot (ár/teljesítmény - persze itt a minőségre értette:) ), lehet te voltál?
Előbb még nem emlékeztem, de nekem is a kis floppyra ugrott rá a csavarnyúzó.
Nekem a 235W-os táp napi 16-18h-t megy, egy 1.7+XP-vel, két vinyóval, cd íróval, meg a többi kütyüvel, de nem tapasztaltam semmi rosszat. Pedig mindenhol azt nyomják: amd, akkor talán 400W elég lesz.
Amúgy múltkor szétkaptam a tápot és az egyik borda iszonyat meleg volt, sz'al lehet érett a cserére.
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
bitfarkas #10 üzenetére
Csavarhúzót szoktam dugdosni a gépbe :))
Persze utána nem volt semmi gond, de egyébként néha nagyn hűbelebalázs mód szerelek...
Jobb reményeim szerint annyiban lesz, hogy kevesebb hőt fog termelni. Ezé' kérdeztem, hoyg megéri-e, nincs-e vmi nagyon negatív tulajdonsága.
Meg a mostaninak a ventije kissé hangos, így megúszom a venticserét, amit szintén a fenti módszerrel cseréltem volna ki :))
bizi -
bizi990
senior tag
Ha már a cím codegen táp:
Most fogok ingyé kapni egy codegen 300x 300W tápot. Tudtok róla vmit, konkrétat vagy csak általánosságban?
Eddig egy acorp 235W zengett a gépben, ettől biztos jobb lesz.
bizi
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged