- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
al_age
senior tag
hello újból!
csak érdeklődnék, hogy szerintetek mennyit ér 1 hibátlan 420 wattos codegen táp 10 hónap garival? -
al_age
senior tag
igen, azóta megoldódott a probléma.
a táp fesz-értékei rendben vannak, az újraindulások meg ugy néz ki a videokártya miatt voltak (pontosabban az agp beállítások miatt), de ez még nem biztos kop-kop-kop
tehát nekem most egy 420-as codegen-em van és most tökéletesen működik -
al_age
senior tag
-up-
-
al_age
senior tag
jelentkezett egy újabb probléma (ami viszont nem biztos, hogy táp gond):
mostanában néha fagyogat a gépem. ma pl éppen ut2004-gyel játszottam, egyszer csak megállt az emberem és nem moccant többet, monitor átállt készenléti üzemmódba, ugyanakkor az egér pl kapott tápot, mert amikor mozgattam, akkor ugye erősebben világított, viszont a gép csak a reset-re reagált....
vagy pl azt is csinálta, hogy gép bekapcsoláskor amikor bejönne az ''üdvözöljük'' képernyő akkor újraindul....
vagy egyszer volt olyan is, hogy a windows-t még el sem kezdte tölteni és újraindult...
ezek mitől lehetnek??? -
-
al_age
senior tag
na ma meglesz a multiméter és méricskélek majd, viszont jelentkezett egy újabb probléma (ami viszont nem biztos, hogy táp gond):
mostanában néha fagyogat a gépem. ma pl éppen ut2004-gyel játszottam, egyszer csak megállt az emberem és nem moccant többet, monitor átállt készenléti üzemmódba, ugyanakkor az egér pl kapott tápot, mert amikor mozgattam, akkor ugye erősebben világított, viszont a gép csak a reset-re reagált....
vagy pl azt is csinálta, hogy gép bekapcsoláskor amikor bejönne az ''üdvözöljük'' képernyő akkor újraindul....
vagy egyszer volt olyan is, hogy a windows-t még el sem kezdte tölteni és újraindult...
ezek mitől lehetnek???
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
ok, mindenkinek köszi a segítséget, fesz értékeket nemsokára lemérem és ha rendben lesznek, akkor marad ez a táp, mert egyébként semmi gond nincs vele csak erre a két dologra figyeltem fel, de mint kiderült itt lehet, hogy csak a MBM kamuzik
-
al_age
senior tag
köszi
mondjuk sztem is ha ezek valós értékek lennének, akkor ez a gép már rég nem menne
még1x köszi ezeket meg kimérem
ja ez a hozzászólás mr_ricsi-nek volt válasz, Adi-nak csak annyit, hogy valszeg nem lesz több codegen tápom elég sok rosszat hallani felőle itt a PH!-n (is)
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
aham köszi
és azt meg tudnád mondani, hogy melyik kábel a -5 és -12 volt?
plusz akkor a multiméter egyik csatiját ebbe kell dugni, a másikat, meg az egyik feketébe?
plusz hogyan tudom a tápot elindítani?
olvastam valahol hogy talán a zöld kábelt kell összekötni, az egyik feketével? -
al_age
senior tag
-up-
-
al_age
senior tag
sziasztok!
codegen tápom van, és mitteszisten gond van vele...:(((
szal van egy motherboard monitor 5 nevű progi, ami az alaplapról lényegében minden infót le tud szedni, így a feszültség értékeket is
3,3V, 5V, 12V rendben.
DE: -12V helyett a progi szerint -6,93V van
ÉS: -5V helyett pedig +(!)0,74V
Vigyem vissza a tápot és garanciálisan kicserélik szerintetek?
vagy ez így normális???
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest