- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 12T - egytucat
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmasterteam
tag
Sziasztok.
Nemrég tudtam meg hogy nekem is egy Codegen 6049l-C10 Grey házam van. Kicsit újdonság,mert mindig is azt hittem hogy valami msi gépház volt, meg azt hogy noname. A jobb hűtés érdekében muszáj volt egy csöppet átmoddingolnom. Így most nagyon brutál kis házikó lett. Ha kíváncsiak vagytok a fejlesztésre akkor dobok majd fel pár képet. Addigra is megosztom veletek az eddig már leírt tapasztalataimat.
Remélem hogy él még a topic, mert még átszeretném moddingolni az oldalát, és kéne pár jó ötlet. -
lacika8006
tag
Hali
ha valakit érdekel itt egy link a 604 al-ca házról:Én is most vettem egy ilyet. A hátulját sajnos majd át kell alakítsam, mert rossz helyre rakták a szivóventit.... ha kész lesz rakok ki képet....
semmilyen leírást nem találni róla..
-
papírzacskó
csendes tag
Üdv!
Van egy Codegen 6100-A11 (Briza) házam. Kérdésem, meglehet oldani azt, hogy az elején a LED-ek kivilágítsák a MUSTIFF feliratot?
-
matyi_20
csendes tag
Hali, esetleg nem tud valaki olyanban segíteni hogy a codegen 604al kijelzőjét milyen módon kell bekötni az alaplapra?
-
(Bundás)
addikt
vélemény:
- tápegységet adni el, venni másikat
- 8 cm-es házventilátorság már nem mai divat
- kb. 1 darab merevlemez fér el kényelmesen a házban, és ezen se megy keresztül a házszellőzés
+ kép alapján nem a vékony lemezes verzió
+ előlapi display, már aki használjakonklúzió: nem ajánlott
Codegen oldaláról features: lol
- Edge bending design to avoid any physical injuries;
-> előlapi balesetek
- Super space inside fit for every kind motherboard;
-> super space
- Antimagnetic design caring for your health.
-> wtf -
crosgals
tag
Codegen 604AL-CAJellemzők
A házba helyezhető lapok mérete:
Micro ATX, ATX
Processzor kompatibilitás:
Intel, AMD
Tápegység:
400 W
Meghajtó rekeszek:
4 x 5.25''
1 x 3.5''
2 x 3.5'' rejtett
I/O bővítő slot hely:
7 db
Ventillátorok:
2 x 8 cm (opciónális)
Szín:
Fekete
Egyéb:
Nincs adat
Méret:
515 x 195 x 440 mm -
MEKK
aktív tag
Hali.
Kérdésem az lenne hogy a codegen 604al-ca házról mi a vélemény?
Elég tágas, milyen venti helyek vannak benne?
Esetleg egy belső képet tud valaki küldeni?Thx.
-
Gucunya
tag
sziasztok nekem 6043-g4l házam van.
az elején van egy 8cmes ventihely, de elötte panel van akkor hogy kap levegőt???
[link]
Így hogy kap levegőt??? -
MaddeNNNN
addikt
Üdv!
Remélem valaki tud segíteni, a házam elejében lévő kis LED kiégett, és nem tudom honnét lehetne szerezni újat. Kiszedtem, és nem csak a LED-et kell kicserélni hanem az egészet a kábellel és a csatlakozóval. -
York
tag
Szia
Eleg sok kisker vasarol ramirisben...csak szolni kell, hogy ott van
.
Azert nem jaratom mert hangosak...(nekemle szeretnem cserelni oket fordulatszam szabalyzosra, csak most elfogyott a penz
tod neha megesik... meg meg nem jott meg a 6600gt.
Szerintem szep is csendes is es nem is tul forro feju.
York.
Ui.: Google Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
ultra thx, örök hála
A gond csak az, hogy ez nagyker...kiskerben még nem láttam sehol sem
Szép házad van, de miért nem használod a 12-eseket, azzal még hűvösebb lenne, nem? Nekem a 8-asok hangosak, de lehet alájuk tenni 1kis régi gumibelső-darabot(sufni-tuning rulez!)
[Szerkesztve] -
York
tag
Hali
En most vettem codegen hazat, igaz tap nelkul... nem bizok a mostani codegen tapokban... nah de nezzuk a hazat:
Bővebben: link
Szinte csavar nelkul szerelheto, tartalmaz 2 db 12cm ventit, szerintem elfogadhato hangminoseget produkalnak.
A CPU felett az oldal laprol benyulik egy legvezeto. 2 db usb mic. hangfal kivezetes.
A nalam levo haz es a kep kozott az a kulonbseg hogy nalam tiszta fekete.
Szvsz a gyari kepeken levo haz jobban nez ki...
Jelenleg netezes kozben a kovektezoket mertem:
Konfig:
- AMD64 3000+
- ASUS A8N-E
- Zalman 7000AlCu
Adatok:
Fan1: 1360 RPM
M/B Temp: +34°C
CPU Temp: +36°C
A 12cm ventik nem mennek. Egyik a haz elejeben van a hdd-k vonalaban, a masik 12-es a gep hatuljan.
York.
Ui.: ha meg van kerdes szivesen meselek rola... -
York
tag
Szia
Ramirisben lehet kapni:
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
Szvsz a Codegennek van a legjobb ár/érték aránya, ezért szeretem!
Most 6066-osom van, 1 kicsit moddolva, meg vagyok vele elégedve, a táp feszei is jók. Megláttam ezt, és elgondozok rajta, hogy megvegyem-e. Az a gond, hogy itthon még sehol sem láttam ilyet. Vkinek van esetleg?
[URL]http://www.codegengroup.com/product_info.php?products_id=31[/URL]
[Szerkesztve] -
rover45
őstag
Halika!
tegnap rendeltem magamnak egy új házat Bővebben: link , de....egy pár apró képen kívül semmit nem találtam róla...valaki hallott már róla? Esetleg van ilyen valakinek? Örülnék ha vki mesélne róla
Elvileg feketét rendeltem, de találtam egy ezüst színűről képet, azon felül van fogantyú, ezek szerinte a feketén is ''kéne'' hogy legyen??
Köszike!!!
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Van egy kodegány házam, meg van 2 winchesterem. A házban 2 winchester hely van, de ebből csak az egyik csavaros hely. Most a másik miért nem lyukgatott? Vagy azt nem úgy kell betenni?
-
Gismo
addikt
Óóvan!
-
Gismo
addikt
OFF
Nemtud valaki egy oan (lehetőleg HUN) oldalt ahol felvan sorolva az összes ma kapható új Acorp gépház?
Ezért nem akartam új topicot nyitni.
Köszönöm! -
Thom!
veterán
Nemtom melyik típus de iszonyat cool, plusz az előlapon 2 db kék csík kéken világít.
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
OFF
Nemtud valaki egy oan (lehetőleg HUN) oldalt ahol felvan sorolva az összes ma kapható új Acorp gépház?
Köszönöm!
ON -
Furky
őstag
Bocsi, nem rakta bele a képet, itt van a cím:
''http://www.c-enter.hu/center/0110401.html'' -
Furky
őstag
Nekem ilyen házam van, és nagyon hasonlít az előző oldalon belinkelt képen lévő Codegen házra. Az én házamban alapban 400as táp van. Nem codegen, hanem Huntkey táp. Szerintetek milyen? Lehet valami rokoni kapcsolatot felfedezni a codegen, és e ház között?
-
klewy
aktív tag
OFF
Lenne 1 kérdésem:le lehet fújni elölről valami hasonló szinű festékkel a CD-t,DVD-t,Rack-et,-mint amilyen a házam?Mit ajánlotok,mivel?Nem értek ehhez.
ON -
klewy
aktív tag
Nekem 6044 L9 C10 van.Szerintem egész yo!
Majd jól szétvágom az ódalát,azt küldök képt. -
Sundesz
addikt
Nekem ugyan ilyen az oldala, csak Vantec hűtővel!
-
Gismo
addikt
Tehát:
OFF
Köszönöm!
ON -
Gismo
addikt
UP
-
dwiki
senior tag
Nekem egy kicsit felturbózott (de nem moddolt, ha csak az nem számít moddolásnak hogy a mobilracket lefújtam egy ''hasonló'' szürkére...
) 6061-em van.
(A ''tuningolás'': 300W-s Codegen táp lecserélve 350-es Codegenre, az alapban házban lévő 1db 8cm-es venti még kapott kettő társat, melyből egyik hőszabályzós (bár automata) coolermaster. Tehát van benne elől, hátul, és felül egy 8 centis.)
Ő lenne az: Bővebben: link.
Helyesebben most parkolópályán van mert lecseréltem egy méregdrága Antec Sonatara...
Amit összehasonlításul meg kell jegyeznem, hogy a hőmérséklet ''bitre'' megegyezik a két házban...
(Antecben 2db 12 cm-es venti figyel + tápventi, és henger kábelek...)
''Halkságra'' persze azért a Sonata győzött nem vitás.
Ja és ez a fasza kis Codegen most mindenestől eladó...
-
Gismo
addikt
UP
-
Nos, a műanyag panelnek,-ami elötte van- biztos van vmi ''kivágása''.. Ezt neked kellene megnézned.
De a nincs, akkor jöhet a modding..
Nekem ilyen codegen házam van, szerencsére ennek az elején vannak kis lyukacskák...
És ilyen oldalapom van, ez is nagyon sokat segít a hűtésben, és még yóól is néz ki, szerintem..
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Szeretnék OFF-olni egyet.
Köszönöm!
ON -
666
tag
Meg egy teszt: Bővebben: link
-
666
tag
Na jó. Mivel szereztem Casetek házat, felszabadult egy Codegen 6039-as ház táp nélkül. Nem mondom hogy nagyon jó, de azért már elgondolkodtam hogy lehetne szétmoddolni, és igen jó ötleket voltak ám! (pl a nagy előlapi panelre lehet LCD-t...)
Szal ha kéne valakinek az szóljon. Árról meg megállapodunlnem lesz az pár ezer fölött. Ja és e-mailen kérném az érdeklődőket : andy.z@hu.inter.net
Kép: Bővebben: link
Még valami. Az 5,25-ös takarókból csak 2 van, 2 hiányzik
[Szerkesztve] -
VoyAgeR^
csendes tag
Jaja, Morex házak is nagyon jók. Nekem is egy elég ismert Morex házam van:
Morex-PC9689
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Nekem egy Codegen 6051L típusú házam van és azt szeretném kérdezni, hogy hány 8 cm-es ventit lehet belerakni (1 v.2)? Mert hátul jól látható a venti helye, de állítólag
elől is lehet valahová tenni. Vagy csak én tudom rosszul ? Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. -
ArmanD.
őstag
Amúgy erre az oldalablakra gondolok:
http://www.dealsonic.com/cowikitonfor1.html -
ArmanD.
őstag
válasz
#18538752 #51 üzenetére
Az a baj hogy veszprémi vagyok és hát Pestre nem járok így nem tudom a kiskerekbe megnézni. próbáltam veszprémi kiskerből, hogy rendeljenek, de 1 hónap után sem tudtak hozni. Azért köszi, és várok még hátha tud valaki nekem szerezni azt kifizetem, ja és itt a link a házamról amihez kellene (a szürke az):
http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=146 -
-
ArmanD.
őstag
Akkor tud valaki segíteni hol találok oldalablakot, vagy honnan lehet esetleg rendelni??
-
ArmanD.
őstag
Hol lehet kapni Codegen házhoz oldalablakot? Van egy 6049-c10-es szürke Codegen házam és ahhoz kellene! Megköszönném a segítségetek! Üdv
-
törölt tag
Sziasztok!!!
Van valakinek személyes tapasztalata a Codegen 6091 és 6073-as házról?
Lehet ezeket valahol 400W-os táppal kapni? -
vtechun
veterán
nekem 6082-es szerintem szép 2 függőleges kékfénnyel az elején található éleknél...
-
Gismo
addikt
Hali!
''Megkésve bár de törve nem'' direkt azért, hogy megtapizzam az élek megmunkálási minőségét, szétszedtem a gépet. Aztkellmongyam, hogy egyáltalán nem vág, nem sorlyás és szerintem szépen meg van dolgozva.
TSÁ! -
gro0ms
aktív tag
sajna a codegen már le lett mostva a topról (ha valaha ott is lett volna)
nekem is az volt....
-
Gismo
addikt
?
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
[Szerkesztve] -
Cos
senior tag
Itt az enyém!
Codegen Mini PC Server Tower (8012-CA) -
sebela
aktív tag
Ehhez csak ennyit tudok mondani:
9011 rulz!!!!! -
Nedudgi
aktív tag
Nekem egy régebbi Codegen házam van de nagyon jó...Kis szivacsbetétek meg ilyen...+Egy igloo2450es az1200esen meg egy jó csendes venti a radeonon és baromi jól megy házventi minden nélkül és rohadt csendes. Szerintem a táp is jó CSak nem P4es
-
Gismo
addikt
Az a 6044-es 6041L igen cukik!!
Nekem 6008-as van.
Ja és a Vargáné féle SWEET ház is teccik TÁP NÉLKÜL!!!
TSÁ! -
Gismo
addikt
Nekem ingyen volt a codegen ház és az eredeti 300W-os codegen táp van bnne és nagyon jó!
A tápventi nagyonhalk! és a feszek is nagyonjók! Valamnt maga a ház szép is.
nekem bejött! -
_George
senior tag
nekem is cg házam van.
iszonyat jól lehet őket moddolni, mert olcsók, és szépek...
az enyém kb 4000 HUfban van a táp eladása óta..
itt egy link:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22914 -
UHHH
őstag
A 6073-as nem olyan rossz, asszem...
http://case.codegen.ru/img/6073.jpg -
UHHH
őstag
Hát ATX 300W Codegen 6044
Hát ATX 300W Codegen 6051
Hát ATX 300W Codegen 6062
Hát ATX 300W Codegen 6065
Hát ATX 300W Codegen 6072
Hát ATX 300W Codegen 6073
Hát ATX 300W Codegen 6074
Ezekbol melyiket vegyem? -
Keitaro
addikt
Egyet értek veled. Csak a táp hibákat utálom az egyik legjobban... ezért szeretek ezen a fronton biztosra menni. Nem tartom magam szerencsés alkatnak, így tuti, hogy az én tápom lenne a 100ból egy
És ha viszi magával a gépet...
Szóval tényleg nem rosszak, de ha belefér akkor csere -
Legolas
senior tag
Ez megint, ugyanaz a szitu, minthogy az Abit lapokból sok döglik meg. Persze azért van sok hibás Codegen táp is amit visszavisznek, mert rengeteg Codegen házat vesznek az emberek. Míg elfogy egy évben 10 Zalman ház, addig 10000 Codegen. Így esetleg ha 1 Zalman meghibásodásról hallassz meg mondjuk 100 Codegenről, akkor megmondják, hogy milyen szar a Codegen mert 100 is tönkrement, aztán kiderül, hogyha megnézzük az arányokat, hogy 10-szer jobb a hibátlanok arány, mint a Zalmannál.
Ez most csak egy absztrakt példa akart lenni, hogy szemléltessem a dolgot. Félreértés ne essék egy pillanatig sem állítom, hogy a Codegen tápok, jobbak, mint a Zalman, vagy a Chieftech, csak azt állítom, hogy azért van sok meghibásodás, mert sokkal nagyobb példányszámban fogy! -
c*
aktív tag
Hi,
vettem ezt a hazat deh nemtudom hogy a taptol el fer e egy asus a7n8x deluxe lapon egy zalman 7000 cooler ha valaki barmit tud mondani azt megkoszonnem . . . -
törölt tag
Sziasztok !!!
Tudtok valamit erről a Codegenről?
Codegen 6083L-CA P4 420W
Megéri? -
Cane
őstag
Nem rosszak, de nagyon sorjásak. Szerelésnél kézre vigyázni.
-
Thom!
veterán
Őszintén szólva Morex házat akartam, ami ''Plexis'', de apámnak van ''plexivel'' foglalkozó ismerőse, és ő szépen megcsinálja amit mondok neki, aztán veszek bele neon csővet ''kéket'', és a végén lesz kész a vízhűtésem aminek a kísérleti stádiuma teljesen rendben folyt idáig.
-
Thom!
veterán
http://www.codegen.hu
Még a Morex házak nagyon jók. -
Thom!
veterán
Pentekre lesz meg és aztán szétmoddolom. -
Mesterbá
csendes tag
ASUS A7N8X-X-es alaplaphoz milyen házat kell venni mibe fér bele rendesen
-
Keitaro
addikt
http://www.codegengroup.com/
Vedd táp nélkül vagy cseréld ki ami benne van. Design nagyon sokrétű szerintem ugyanúgy vannak nagyon szép Codegenek, mint nagyon randák. -
Hol lehet megnézni a választékot a neten? A mostani tápok amit adnak hozzá jók?
Mik a tapasztalatok? Desing?
(nekem kb 2-3 éve cirpel itt egy 300W-os) Egyenlőre ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged