Keresés

Aktív témák

• Kriszcso.

csendes tag

válasz Yutani #4 üzenetére

OK! Ebben egyet értek veled, mármint a hozzáállásodban.

Személy szerint nálam ez volt a gáz:
    azért bannoltak, mert láma voltam, azt hittem akkor kerül feljebb a topik amit nyitottam, ha nyitok mindig egy újat. Nem olvastam el a sok nyitott topikokban a moderátori figyelmeztetéseket, mert mindig az újra koncentráltam, aztán meglepődve tapasztaltam a ''hatást''.
    A mostani oka a köv:
    ha nézegetem más topikjait, akkor vagy azt látom, hogy az aktuális témán kívülállók vagy dicsérik az eladásra szánt hardware- t (többek között én is), vagy nem mondanak semmi lehúzósat. Na most nekem mondtak. Ne az én általam nyitott topikban beszéljék meg, hogy mennyit is érhet a táp, mert valakinek lehet, hogy többet. Ezért szerettem volna egy úgymond ''tiszta'' topikot nyitni. Szóval nem akarok egyáltalán rendbontó lenni, de lehet hogy a puszta természetem ezt nem engedi meg, majd meglátjuk. És most szeretnék majd ettől a beszélgetéstől mentes új topikot a tápnak. Előtte azért töröltetem ezeket.

[Szerkesztve]

• Kriszcso.

csendes tag

válasz Yutani #2 üzenetére

Ha láttad a másikat, akkor rájöhetsz, hogy miért. Vannak akik mások helyett adnak rossz ajánlatokat, akiknek nem is kell, de ezzel irányárat adnak azoknak akik esetleg annyit adnának amennyit szeretnék érte kapni. Stimm? Amúgy mit jelent ez a PH! kedvence jelző??? Azt, hogy moderátori jogosultságok nélkül ugyan, de bele- bele szólogatsz mások dolgaiba felhívva esetlegesen erre a mod.-ok figyelmét??? Egyébként köszi a linket! :R Nagyon jó fej vagy! :((

[Szerkesztve]

Aktív témák