- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
Kriszcso.
csendes tag
OK! Ebben egyet értek veled, mármint a hozzáállásodban.
Személy szerint nálam ez volt a gáz:
azért bannoltak, mert láma voltam, azt hittem akkor kerül feljebb a topik amit nyitottam, ha nyitok mindig egy újat. Nem olvastam el a sok nyitott topikokban a moderátori figyelmeztetéseket, mert mindig az újra koncentráltam, aztán meglepődve tapasztaltam a ''hatást''.
A mostani oka a köv:
ha nézegetem más topikjait, akkor vagy azt látom, hogy az aktuális témán kívülállók vagy dicsérik az eladásra szánt hardware- t (többek között én is), vagy nem mondanak semmi lehúzósat. Na most nekem mondtak. Ne az én általam nyitott topikban beszéljék meg, hogy mennyit is érhet a táp, mert valakinek lehet, hogy többet. Ezért szerettem volna egy úgymond ''tiszta'' topikot nyitni. Szóval nem akarok egyáltalán rendbontó lenni, de lehet hogy a puszta természetem ezt nem engedi meg, majd meglátjuk. És most szeretnék majd ettől a beszélgetéstől mentes új topikot a tápnak. Előtte azért töröltetem ezeket.
[Szerkesztve] -
Kriszcso.
csendes tag
Ha láttad a másikat, akkor rájöhetsz, hogy miért. Vannak akik mások helyett adnak rossz ajánlatokat, akiknek nem is kell, de ezzel irányárat adnak azoknak akik esetleg annyit adnának amennyit szeretnék érte kapni. Stimm? Amúgy mit jelent ez a PH! kedvence jelző??? Azt, hogy moderátori jogosultságok nélkül ugyan, de bele- bele szólogatsz mások dolgaiba felhívva esetlegesen erre a mod.-ok figyelmét??? Egyébként köszi a linket!
Nagyon jó fej vagy!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest