- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Trabant Maff
újonc
Sziasztok.
Akadnak némi problémáim .
1. Már nagyja minden ki próbáltam de még mindig ott tartok hogy a cns globe smarton egy igo 8 8.3.4 verzió fut és a gyári skin vagy pl dimka v 1.1.42 vagy gj6.17p a fényeröt még mindig nem tudom állítani
Csuszka megy de semmi változás. VALAMI ÖTLET???????????????????
a data.zip/config/devices-be néztem de csak cns stylust találtam annak a Power beállításai nem jók.2.Miért van az ha alagútból kijövök ezt írja ki? "Application MobileNavigator.exe eucountered a Serious error and must shut down" és újra kell indítanom és máris jó.
3. Van e jeletősége a gps port beállításnak? nekem jelenleg autómatikus kereséskor Port 2 Adatátv. 38400 Ez jó????
4.
Igo pc szoftverem is van kérdésem lehet-e a cns gps-t vagy van egy Navon 490 em jelvevönek használni laptopon vagy vegyek inkáb jelvevőt??Előre is köszi aki bármi ötletet mond.
Amúgy van primom is de őszintén mondom nekem mind Kamionosnak nem vált be.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Eljött a Messenger.com vége
- Nintendo Switch 2
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest