- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
Megkérdezném egy 830 tulajtól, hogy az oldaldó ventikerettől elfér-e egy 120mm-es ventivel szerelt procihűtő /pl scythe ninja/?
Választ előre is köszi. -
obehun
csendes tag
hi...én innen fogok rendelni a közeljövőben..itt 4 féle színkombinácóban is kapható..[link]
-
Api(cs:s)
tag
válasz
MichaelSD #55 üzenetére
nekem meg azt mondták, hogy jelenleg a magyarországi kisztribútoroknál nem lehet kapni, előre láthatóan nem lehet tudni hogy mikor lehet kapni, de az oldalon is az van írva a black-re , hogy hamarosan :S
most akkor várjam meg?nekem mindenképpen feketében kéne)
[Szerkesztve] -
laci06
senior tag
hmm mostmár az egyik nagykerben 35 nettó, elgondolkodtató
-
Api(cs:s)
tag
Hello, nem tudja valaki esetleg, hogy lehet e kapni itt magyarországon Cooler Master Stacker 830 Black házat, mert nekem mindenképpen feketébe kéne
-
dami
tag
Aerocool-nál már ennek a házikónak is sikerült megcsinálnia a koppintását
[link]
Viszont ezért nem fogom lecserélni a 830-asomat -
dbius
veterán
a 830 tesztje ''megérkezett'' a tegnapi napon a PH-ra...
-
dami
tag
Megvettem összeraktam boldog vagyok
Megérdemelték az alkatrészeim a nekik illö lakást.
Tény hogy drága de nem fogom holnapután lecserélni .
-
dbius
veterán
Grat az új házhoz. Olcsóbb ezek szerint, mint amire számítani lehetett, de így is borzalmasan drága...
Itt debrecenben eddig egy helyen láttam, ott br. 60.000...
Asszem én a sima Stackert fogom megvenni (főleg, hogy idővel vízhűtést akarok belerakni, így felesleges az a sok oldalventi...) és majdnem feleannyiba kerül... -
dami
tag
Végre itthon is kapni és az egész 56000 pénz. Veszek is egyet.
-
dami
tag
Szerintem bitang szépez a házikó és az 1 es is jó de pl nekem pont azért tetszik jobban ez az uj mert nem olyan behemót, én nem is tudnék egy akkora házat elrakni
-
attika80
aktív tag
Sziasztok
Sikerult szert tennem egy ilyen hazikora. Nekem nagyon tetszik es nagyon nagyEste beszerelem a cuccost ugy erzem helyhiany nem lesz. Eddig az volt a baj, hogy a vizhutest nem nagyon tudtam beszerelni a helyhiany miatt, most ilyen problemaim nem lesznek
Nagyon tetszik ez a haz!!
Sziasztok -
-
kretenallat
senior tag
öööööm... kit kell megölnöm egy ilyenért?
-
-FreaK-
veterán
Videóteszt a kedvencemről:
[link]
E videó láttán csak még erősebb lett bennem a vágy iránta(nem mintha valami hűdeprofi videó lenne
)
Must have product 4 me -
Face8814
őstag
Ez a ház a szívem csücske. Az áráról meg inkább nem mondok véleményt! Kritikán aluli még mindíg!
A Sörfőzde szerver hogy mutatna ebben a kis aranyosban? Legalább kívülről jól nézne ki.Apropó Sörfőzde! Az utóbbi 1-2 hétben mikor fent voltam, laggzott mint a csuda. A szokásosnál is jobban néha. Vagy csak rossz időben voltam fent?
-
-FreaK-
veterán
Van már több teszt a neten,nekem ez a ház még mindíg jobban teccik mint bármi más beleértve a többi stackert
''Jóhír'' hogy az árát lejebb vitte a CM így most már ''csak'' 279EUR...
-
Kraptor
őstag
Volet egy időszak, mikor az original Stacker elég jó árban lehetett beszerezni én az enyémetz még anno 27Kért vettem ami elfogadható ár volt. Nekem amiért nagyon bejön, hogy eltudod szépen rejteni a kábeleket. Szinte mindent eltudsz vezetni a panel mögött, nagyon frankó
LEgjobb ház a világon
-
szatocs
őstag
Hát ez már nagyon űrbéli ház, mind árilag, mind formailag. Megvenném, de csak max 15,000 FT - ért
, de az 1 - es még mindig jobban bejön. Ez már nem ugyanaz az elegáns design, de a kidolgozás biztos ugyanolyan jó...
-
Tenfoot
tag
A Stacker a folytatáson viszont van ajtó, nem irigylem az utódokat, nem tetszik. nekem még mindig az Stacker 1-es jön be. Tényleg drága, de most hogy megvan öröm ránézni, nekem egy fél éve van és még Sexben vettem, ugyhogy ''csak'' egy 20-as volt. De a codegenhez képest...! Passzol minden, processzor 40 fokot nem éri el, gyári hútővel, van hely, és dísznek is szép. Apropó alumíniumot mivel érdemes tisztítani? van valami tuti tisztítód?
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
végre találtam egy cikket róla sok fényképpel!!
310 euro.........
[link] -
expert-nél érdeklődj. Ők a magyar képviselet.
-
-FreaK-
veterán
Lehet tudni valami újat a házzal kapcsolatban,teszt,ár jelent már meg valahol?
-
rambo4ésfél
senior tag
Hát igen én is várom hogy mikorra gyűlik ki a pénzem egy stackerre csakhát /pill nincs esély arra hogy vegyek egy stackert pedig tényleg jó lenne venni egyet
-
gorlin
őstag
Nekem nem teteszik.
Viszont a Stacker 1 nagyon durva.Lassan egy éves,olyan minthga tegnap hoztam volna haza.Hatalmas hely,semmi felesleges csicsa.Azért jó hogy kijött a folytatás,mert így gondolom lemegy a régi ára,és legalább mindenki vehet egy király házat -
gergo666
tag
Jó kis ház, de nem véletlen, hogy nem Stacker 2 lett a neve...
-
erdoke
titán
Azt írják a honlapon, hogy az ajtó cserélhető, tehát gondolom lesz fekete ajtós is.
Az oldalsó venti csak bekavar az elölről hátra áramló huzatba, a keletkező turbulencia semmit nem javított a szellőzésen. A BTX nem véletlenül operál a légcsatornákkal, az egyirányú huzat verhetetlen, és a hangja is a legkisebb. -
-
Integra
titán
nem mindenkinek dolgozik szerver a házában
nekem az volt a bajom a tesóval, hogy nekem egyszerűen túl nagy volt.
amúgy nem lepődnék meg ha azt igazítanák az ebbe belerakott módosításokkal.
design ízlés kérdése, nekem jobban tetszik, bár szívesen lántám feketére eloxált kivitelben
az oldalában levő opcionális ventik miért ámítás?
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
nem beugatni akarok de van már topikja....
-
Integra
titán
meghalt a király, éljen a király
Bővebben: link
és ha még az árát is ''moderáltra'' lövik be, vagyis picit kevesebb lesz mint a nagytesóé, akkor aztán pláne K.O. van minden más háznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest