Hirdetés
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Szerintem ebben a formában még a kérdésed is értelmetlen.

-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Az ott egy ősöreg topic, és ahogy beleolvastam, user error a téma, semmi egyéb. Az apache / mysql / php stack a legkiforrottabb web stack mind közül. De persze mindenki azt szeret, amit csak jól esik

-
hiperFizikus
senior tag
Ezen a topikon mindenki a Wamp-od miatt sír:
https://itcafe.hu/tema/wamp_server/friss.html
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
>legegyszerűbb
WAMP -
hiperFizikus
senior tag
A ChatGPT nekem a Node.js szervert ajánlotta, mint a legegyszerűbb programozható szervert !
Nektek mi a véleményetek róla, esetleg tapasztalatotok is van róla ?
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Clipper -ben futó alkalmazás, ami 16 bites (de még az is lehet, hogy 15....
).
Ez az alkalmazás DOS alatt képes futni 32 bites oprendszerben, 64 bit esetén problémásan, mert egyelőre csak vDos alól lehetséges elindítani.Ennek a Clipperes alkalmazásnak kell egy weben levő API -ra posztolnia, és a választ kiértékelnie.
A gond, hogy a Clippernek az a verziója elvileg nem alkalmas erre.Megoldási kísérletként elkészítettem egy teszt API-t, ami választ ad a megfelelő lekérésre, és készítettem egy NodeJS scriptet, ami a megfelelően felparaméterezve meghívja a teszt API-t ami a paramétereknek megfelelően választ is ad.
A problémám az, hogy vDos alól nem tudom a NodeJs -t futásra bírni, sőt még csak nem is látja a .js végződésű fájlokat.
Ahhoz pedig, hogy a meghívás megtörténjen szükséges látnia a .js fájlokat, és tudnia azt, hogy ezt node -dal kell futtatnia, vagy értelmeznie a node parancsot, majd a js futtatás eredményét meg kell kapja.Abban keresek segítséget, hogy hogyan tudom js fájlokat látóvá tenni a vDos -t, és futásra bírni az emulált 16 bites környezetből a 64 bites nodejs értelmezőt a vDos, és végső soron a Clipper által?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asztalos klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).