- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
krik1996 #1147 üzenetére
nem nyerő stratégia....nekem is mindig viszket a tenyerem, amikor összejön annyi nyersi, hogy tudnék TH-t fejleszteni, de eddig szerencsére sikerült megállnom
71-es szinten vagyok, TH8 mellett és még jó ideig maradok is itt szerintem, mert a tesla fejlesztés nagyon költséges és időigényes....meg ugye maxolni kell az összes tornyot (eddig csak a cannon van meg)
-
sztanozs
veterán
válasz
krik1996 #1142 üzenetére
1) Loot layout kell (belül a tárolók, kívül a TH)
2) Amíg nincs minden maxon az adott TH szintre (kivéve a falakat), addig nem kell TH-t fejleszteniRöviden, ha magasabb a th szinted, mint kellene, akkor
- neked rosszabb lesz a loot
- tőled többet tudnak rabolni
szóval duplán megszívod. -
bepken
veterán
válasz
krik1996 #1135 üzenetére
alacsonyabb ligában vagy....vagy túl magas szintű a TH az egységeidhez/védelmedhez képest (te kevesebbet tudsz rabolni mástól, más viszont többet tud rabolni tőled
)....
mondom mindezt azért, mert én tegnap többször raboltam 200/200 környékén...a legjobb pedig 430/340 lett.
szóval nincs itt semmi gond szerintem -
mhmpista
aktív tag
válasz
krik1996 #1132 üzenetére
Nekem is ez van.
80/50nnek mar tokre orulok, pedig par hete tovabb nyomtam siman.Tobb milliot nem lehet osszegyujteni, mert mindig elraboljak ha gyujtogetni akarsz....
Olyan mintha az inaktivakat kivette volna a rendszer. Ez nem lehet?
Pedig ugye rajtuk lehetett jol keresni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest