- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbimeno3
csendes tag
A kupa nem függ össze szintel... semmi köze nincs hozzá,kupa inkább az egységeghez függ, minél erösebb drággáb a sereg ahhoz kell igazitani a "zsákmányt", sok embertől hallom a kupa nnem fontos bla bla bla mert hogy ott erösek vannak. na igen minél több kupád annál erösebbek vannak több nyersivel, szoval a kupa igenis számit én már lvl6 thval arany 3-2ben voltam, most jelenkeg arany1 kristály 3 között bicegek ha tul sok nyersim van lemegyek arany1be.. Szoval érdemes kupát szerezni!!! Minél feljebb vagy annál több nyersi!! Na persze a kicsiket is könnyü legyözni.. de hol abban az izgi!? Én ajánlom mndenkinek a kupa gyüjtést!!! Nekem lvl egységeim vannak most épül a 9-es th, 3 builderem van megprobáltam fell menni masterba de nem sikerült... felcsesztem magam igy vissza mentem aranyba 3 builderel...
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged