-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Router CPU vagy más I/O alkatrész probléma lesz* - jártam már így, pont ilyennel és másmilyennel (D-Link, Netgear, ASUS) is. Egyszerűen hibázik az a kis CPU és korrekciókra van szükség ami szintén eszi a CPU-t. Minden a kis CPU-ból megy - SPI tűzfal, NAT, PPPOE.. minden.. - és ha valami cink a processzorral vagy a lábazattal vagy ilyesmi (egyszer a CPU volt szar, de azt is egy másik firmware-el szedtem ki belőle, SSH után agyig debugoltam szerencsétlent) aztán volt olyan is aminél az I/O állt meg, volt ami melegedett és mivel az órajelet nem tudja csökkenteni hogy "hűljön" így a másik általános megoldást választották a fejlesztők: durvasok NOOP-ot tett be a CPU a hasznos utasítások közé így lassította a futást és "hűtötte" magát.
[Szerk.]* ..pontsabban lehet, mert persze más is lehet, de a tapasztalatom ezt mondatja velem meg ahogy mondod PC-vel megy..**
** Ja most látom más routerrel is ez a helyzet.. akkor gondolkodom még mi lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- eBay segítség kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest