- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
jerry311 #4353 üzenetére
Koszonom. Ezert furcsältam, hogy nem jon vissza. A default droppot drop logra akartam atirni, de az nem megy Pt-ben.
Amellett csinal egy default ACL-t, ami fogja a pinget, telnetet, ssht, www-t. Nincs sehova sem felrakva, se class mapba, se interfszre - ZBFW nel nem is megy a 2 egyutt - de megis fogja a HTTP forgalmat.
Viszont itt lehet szervereket emulälni (protokollokat probalgatni, melyiket szurjem, engedjem), gondoltam jobb lesz mint a gns3, de hat megis csak egy kis buggos szimulätor.Ezt az intarzone forgalmat ugy tudom korlätozni, hogy csinälok egy zone-pairt azonos zonäban es ACL-t nyomok bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest