Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

válasz Yeffy #14281 üzenetére

Ah sehol nem vagyok meg, Feco CCIE ujitasi beszamoloit olvasd el :)

Egyebkent valamivel tobb mint 8 eve dolgozok infoskent, de igazabol 4 evesen kaptam az elso szamitogepem (Commodore plus4), es szerelem volt elso latasra :)

Mostmar lassan 2 eve a BT-nel dolgozok itt magyarorszagon, network designerkent.

Igazabol halozatokat tervezunk nagy enterprise ugyfeleknek. Nem olyan izgalmas mint amilyennek hangozhat :D De lehet azert belole tanulni, szerencsere.

Legkonyebb vizsgara meg: amit Feco irt.

6.5 evig dolgoztam network engineerkent egy integratornal es ott aztan volt mindenfele moka, a full olcso TP-linktol a mirkotiken at egy rakas docsis eszkozon es Linuxos szervereken keresztul egeszen az ASR9K-ig. Erdekes volt es szakmailag sokat fejlodtem, ott csinaltam anno a CCNP-met is. Meg ott kezdtem el eloszor a CCIE-ra tanulni. (Eloszor, mert azota sokszor elkezdtem mar :D ) Szoval ott a TSHOOT skilleket konnyen fel lehet szedni, mert muszaj ha meg akarod oldani a problemat.

Szerintem a CCIE utan a CCNA a legnehezebb vizsga, mert akkor szinte mindent nullarol kell megtanulnod (ha elotte nem ilyen teruleten dolgoztal), a CCNP-nel mar -jo esetben- eros alapokra epitkezel es igy lenyegesen egyszerubb.

• FecoGee

Topikgazda

válasz Yeffy #14281 üzenetére

A TSHOOT a legkonnyebb CCNP modul mert ticketeket kell fokent megoldani.
    Ha az ember napi szinten ezzel foglalkozik akkor kialakul egy skill es megfelelo tapssztalattal/tudassal hozhato a vizsga.
    Mindannyian ott kezdtuk, hogy CCNA, szoval ne azt nezd hogy ki mit ujitott es csinal most, hanem a sajat utadra fokuszalj :). Csak igy tovabb!

Új hozzászólás Aktív témák