-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
Szerintem a nagy többség itt a fórumon nem volt ezen a képzésen, hanem általában mindenki egyénileg tanul, a hivatalos könyvből, packet tracerrel megtámogatva. Szóval szerintem ezért nincs nagyon válasz. Magáról az ICND1 vizsgáról szerintem találsz beszámolót ha visszakeresel a fórumon, én nem tudom megítélni, hogy a modul végi vizsgához képest milyen, mert sosem voltam ilyen modul vizsgán.
Az biztos, hogy kifejezetten packet tracer feladat nincs benne, hanem lehet olyan kérdés, ahol neked be kell lépned bizonyos eszközökbe és az ott látottak alapján megválaszolni a kérdést, de nem kell neked topológiát rajzolni, kábelt kötözgetni két eszköz között, ha erre gondolsz esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged