Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
válasz
Intruder2k5 #3562 üzenetére
Hátha valakinek előjön ugyan ez a probléma leírom mi volt Velem. Szóval a karakter össze vissza ugrált minden netes játékban. Kipróbáltam másik kábellel az sem volt jó. Wifi vevővel, úgy sem lett jobb. Majd töröltem a LAN drivert, és úgy jó lett wifi vevővel. Úgy telepítettem vissza a LAN drivert, hogy semmi mást, csak az eszközkezelőben drivert kikerestem. Azóta jó.
-
Zeller01
tag
Jó, akkor most már nem tudom mi van!
Multis játékoknál ha szaladok a karakterrel, teljesen random időközönként össze vissza pozicionál
Megakad, remeg vagy előre ugrik, máshol vagyok mint az előző pillanatban. Mindenhol ezt csinálja. Mondjuk a pingem az 30 és 50 között van folyamatosan. Tűzfalat levettem MTU, most 1500on van. Mit, hova állítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 7
- Robogó, kismotor
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged