- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #4745 üzenetére
Rendben köszi, akkor elciterázok vele!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #4743 üzenetére
Nem csatlakozik újra. Csak a net mászik el de az is csak pár secre... de az már bőven elég sajnos.
A másik routeren ez nem jelentkező dolog, pedig a TP-Link a Ciscora van kötve. -
Micsurin
nagyúr
Kéne egy kis help.... állítgattam ugye régebben a routert. No azóta (csak a laposon, Sony Vaio Fit 15e) néha, olyan 10 percenként elmegy a net egy 2-3 secre. Ki se jelzi, csak browser timed out új lapnál vagy kivágnak az MMO-k disconnectel.
Mégis mit állíthattam el? Átnéztem már 100x de semmit nem találok ami összefügghetne vele.
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Egy ilyen routerünk van, szolgáltatótól jött még két éve kb.... Átalakítottam az itthoni hálózatot. És szeretném letiltani az SSID-t a routeren, +MAC szűrés.
De van egy kis gondom. Ki lett dobva a doboza. És emiatt nincs meg az admin név+jelszó. Elvileg nem lett megváltoztatva. (Tudom komoly hiba.
)
Hogyan tudom megnézni mi volt neki / mi az ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Steam Deck
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest