Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3669 üzenetére
Nem gyanakszom ilyesmire ,mert nemrég költöztünk, Digi-ről váltottam szolgáltatást T-re, mert más nincs. Diginél minden rendben volt.
Mindenesetre most régebbi uTorrent klienst használok, próba alapon feltettem. -
partymaci
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3667 üzenetére
Igen visszavettem.
Kapcsolatok max. száma: 150
Kapcsolódott peerek max. száma: 20
Viszont látszólag pár KB/s le/feltöltésnél is behal a net. -
partymaci
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3665 üzenetére
Router nélkül is csinálja, és azért kérdezem itt mert volt akinek a cisco ugyan ezt csinálta (És D-link topik nincs)
. Reset után minden jó egy darabig.
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert már falra mászom.
A Cisco modem után kötöttem egy (Linksys E2000) routert, a modemen beállítottam a DMZ-t, kikapcsoltam a tűzfalat, wifit, és a routeren (DD-WRT-ben) is beállítottam Static IP-t ..stb.
Nos egy darabig ment is a net, aztán elkezd nem betölteni, képek lemeradnak, stíluslapok nem jönnek, aztán időtúllépés miatt már semmi nem jött be. Főleg torrent kliens futtatása mellett 10 perc után kiakadt.Múlt héten végső elkeseredésemben már kértem egy eszközcserét, valóban látták a hibát a központból is, kaptam is az új D-linkből, aminél ugyanezek a tünetek jelentkeznek. A központból ismét létszik hogy szar a net, de igazából nem tudnak semmit javasolni.
Azt a marketingtanácsot kaptam, hogy a telekom csak akkor garantálja a sávot ha a modemjük default módban van és 1 vezetékes eszköz van rajta.
(Mondta a szervizes arc hogy wan blockingot kapcsoljam ki meg upnp-t be, de úgy is sz@r.)Valaki hasonlókat tapasztalt?
-
partymaci
aktív tag
Új helyre költöztünk és én is t-home-os csodaroutert kaptam. Az elsőnek elszállta a trafója, ki is cserélték.Az új is müködik elfogadhatóan, viszont a régi lakásban Digi volt a szolgáltató és megszoktam a jót /Lannet , linksys e2000 router dd-wrt-vel , 80 mbit/.
Ez a t-homeos cucc nem valami stabil /telefon wifit nem mindég észleli, nem szinkronizál gmail , ha fut a torrent akkor minden behal más stb.
A kérdésem az lenne, hogy ha utánakötöm az e2000-es routert a cisconak akkor jobb lenne a helyzet? /a régi routert a lakásban hagytam, mert albérlet lett, nem tudtam kipróbálni/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest