Új hozzászólás Aktív témák
-
IamGabor
tag
Sziasztok!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy nem tudom megoldani, hogy elérjem a belső hálózatom gépeit távvezérlés céljából az internetről.
Eddig nem volt gond, mert Inviteles voltam, így a routerem kapott egy publikus wan címet, aztán megcsináltam a szükséges átirányításokat, aztán ment minden.
Most Telekomos netünk lett, melyhez egy Cisco (EPC3925) router-modemet kaptunk, amely nem saját maga oszt ki wan címet az én routeremnek (192.168.0.x), és a rendes wan címet a Cisco kapja. Bridge mód nincs sajna.
A routerem configját akarom használni, tehát azt nem akarom megoldásnak, hogy a Cisco eszközön állítok be minden átirányítást, meg egyéb beállított tiltásokat, stb.
Gondolom van erre egyszerű megoldás, csak én nem ismerem.
Előre is köszönöm!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 7
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest