- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
Matthewus, csicso82, blattida:
Köszi a segítséget! Az előbb, mikor beakartam állítani, összeomlott kb az egész rendszer, restart után még mindig lassúkás (kb 3 perc, míg használható a rendszer onnantól, hogy betölt az asztal), lekaptam közbe a FF-ot, és raktam helyette egy natúr 64 bites Chrome-ot, eddig jó.
Beállítottam úgy, ahogy írtátok, kíváncsi leszek.
Max ha továbbra is gázos lesz a helyzet, akkor beismerem vereségemet a CIS felé, és keresek valami számomra egyszerűbbet -
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Fandango #9359 üzenetére
Teljesen tiszta Windowsra ment, van egy System backupom az updatelt+driveres rendszerről, arra építettem most ezt fel.
Megpróbálom egy új profillal a FF-ot hátha. Viszont maga a rendszer valszeg továbbra is lassú lesz.@csicso82: Kipróbálhatom a free-t is, csak ha már fizettem érte, elég rossz szájízzel tenném
- AV valós idejű, realtime scan aktív
- Heurisztika alacsony
- HIPS: Training Mode (legalsó), advanced-ben alsó kettő van csak kipipálva
- "internet vagy proacive security van beállítva" ezt melyik menüpontban tudom megnézni?
- Viruscope csak a Sandboxolt dolgokat nézi. Ennél az Advancedben minden kipipálva, a felsőből csak a mappás, illetve legalul a Virtual Desktop nincs bepipálva. -
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Egy i5-ös, 8GB RAM-os nvidia kártyás Dell XPS-re (Win7 Prof x64) feltettem egy tiszta telepítésre a CIS 8 Premiumot, és az MBAM Premiumot. Mindemellett Firefoxot használok ABP, Trafficlight és Wot kiegekkel.
A helyzet pedig az, hogy rettenetesen belassult a gép. Sokat kell várnom 1-2 program megnyitásánál, de még a windows intéző is erősen gondolkodik. A Firefox pedig már már karcolja a türelmem határát: marha lassú, folyamat fagy.
Én rontok el valamit a CIS beállításánál, hogy ennyire fogja a gépet, vagy másnál is fordult már elő probléma?
(Azért gondolom, hogy vagy a CIS vagy én vagyok a hibás, mert tavaly KIS14 mellett sokkal gördülékenyebb volt a rendszer)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest