- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
Matthewus, csicso82, blattida:
Köszi a segítséget! Az előbb, mikor beakartam állítani, összeomlott kb az egész rendszer, restart után még mindig lassúkás (kb 3 perc, míg használható a rendszer onnantól, hogy betölt az asztal), lekaptam közbe a FF-ot, és raktam helyette egy natúr 64 bites Chrome-ot, eddig jó.
Beállítottam úgy, ahogy írtátok, kíváncsi leszek.
Max ha továbbra is gázos lesz a helyzet, akkor beismerem vereségemet a CIS felé, és keresek valami számomra egyszerűbbet -
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Fandango #9359 üzenetére
Teljesen tiszta Windowsra ment, van egy System backupom az updatelt+driveres rendszerről, arra építettem most ezt fel.
Megpróbálom egy új profillal a FF-ot hátha. Viszont maga a rendszer valszeg továbbra is lassú lesz.@csicso82: Kipróbálhatom a free-t is, csak ha már fizettem érte, elég rossz szájízzel tenném
- AV valós idejű, realtime scan aktív
- Heurisztika alacsony
- HIPS: Training Mode (legalsó), advanced-ben alsó kettő van csak kipipálva
- "internet vagy proacive security van beállítva" ezt melyik menüpontban tudom megnézni?
- Viruscope csak a Sandboxolt dolgokat nézi. Ennél az Advancedben minden kipipálva, a felsőből csak a mappás, illetve legalul a Virtual Desktop nincs bepipálva. -
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Egy i5-ös, 8GB RAM-os nvidia kártyás Dell XPS-re (Win7 Prof x64) feltettem egy tiszta telepítésre a CIS 8 Premiumot, és az MBAM Premiumot. Mindemellett Firefoxot használok ABP, Trafficlight és Wot kiegekkel.
A helyzet pedig az, hogy rettenetesen belassult a gép. Sokat kell várnom 1-2 program megnyitásánál, de még a windows intéző is erősen gondolkodik. A Firefox pedig már már karcolja a türelmem határát: marha lassú, folyamat fagy.
Én rontok el valamit a CIS beállításánál, hogy ennyire fogja a gépet, vagy másnál is fordult már elő probléma?
(Azért gondolom, hogy vagy a CIS vagy én vagyok a hibás, mert tavaly KIS14 mellett sokkal gördülékenyebb volt a rendszer)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest