-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barton88
csendes tag
Rendben, koszonom az infokat
-
Barton88
csendes tag
Szerintetek a CIS melle erdemes felrakni a ThreatFire-t?
-
Barton88
csendes tag
Elmeletileg kellene a 6-os is 1-orankent frissiteseket keressen, de valamiert nem teszi, csak jelez, hogy gond van. Termeszetesen, ha tobb napig nincs bekapcsolva logikus, hogy nem frissit, de nalam az nem all fent. Ezert voltam kivancsi, hogy nalatok, hogy viselkedik. Ezert most egyelore vissza raktam az 5.12-est, az normalisan frissit napont tobb alkalommal is.
-
Barton88
csendes tag
Tapasztalta valaki a CIS 6-nal, hogy annak ellenere, hogy az automatikus adatbazis frissites be van kapcsolva nem frissit magatol, csak kijelzi, hogy kellene frissiteni?
-
Barton88
csendes tag
Sziasztok!
Az 5.12-es CIS hez kepest a 6-os milyen fontosabb ujitasokat tartalmaz? Leszamitva a kezelo feluletet, mert az valahogy nem jott be nekem.
-
Barton88
csendes tag
Sziasztok!
Igaz, hogy a Comodo Internet Security egy resze a virtualis memoriaba fut, igy tobb szabad helyet generalva a fizikai memoriaban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest