- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzol
csendes tag
válasz
Cs1csó #10074 üzenetére
Most megpróbáltam feltenni (megint) tisztán. De ezúttal a cfw_installer.exe-ből, ennek az lett az eredménye, hogy már a telepítés közben kiírt egy olyat, hogy a programkompatibilitás segéd letiltotta bizonyos vezérlők telepítését. Közben még azt javasolta a windows, hogy menjek fel a gyártó honlapjára, és onnan töltsek le digitálisan aláírt példányt... hm... Az eredmény, nincs internetkapcsolat. Teljesen lekapcsoltam a windows, és a comodo tűzfalakat, de internet nem lett.
-
pzol
csendes tag
válasz
vv5204 #10070 üzenetére
Kétszer húztam újra, közben volt egy windows regyalu is. Ezt hívjuk tiszta telepítésnek?
A dolog úgy áll, hogy a szűz windowsra felmegy a Comodo. Szépen megy a dolog, minden rendben, majd pár óra múlva (vagy néhány shut down után) egyszer csak jön az üzenet, hogy új frissítések érhetőek el. És innentől folyamatosan világít a piros Veszélyben felirat a widgeten.
Először helyrerántja magának a tűzfalat. Restart. Még mindig piros, diagnosztika. Defense+, megpróbálja javítani magát. Kész, restart. Még mindig piros.
Az agyam eldobom.
Ha a tiszta telepítés az, hogy keresek egy másik tűzfalat, vírusirtót stb. akkor értem -
pzol
csendes tag
Sziasztok!
Amióta frissítettem erre 8.4.0.5076
azóta a Defense+ nem megy, és állandóan a piros "veszélyben" díszeleg a widgeten.
Kijavítani nem tudja magát, ha rányomok a javításra...
Mi erre a megoldás, miért van ez?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest