- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzol
csendes tag
válasz
Cs1csó #10074 üzenetére
Most megpróbáltam feltenni (megint) tisztán. De ezúttal a cfw_installer.exe-ből, ennek az lett az eredménye, hogy már a telepítés közben kiírt egy olyat, hogy a programkompatibilitás segéd letiltotta bizonyos vezérlők telepítését. Közben még azt javasolta a windows, hogy menjek fel a gyártó honlapjára, és onnan töltsek le digitálisan aláírt példányt... hm... Az eredmény, nincs internetkapcsolat. Teljesen lekapcsoltam a windows, és a comodo tűzfalakat, de internet nem lett.
-
pzol
csendes tag
válasz
vv5204 #10070 üzenetére
Kétszer húztam újra, közben volt egy windows regyalu is. Ezt hívjuk tiszta telepítésnek?
A dolog úgy áll, hogy a szűz windowsra felmegy a Comodo. Szépen megy a dolog, minden rendben, majd pár óra múlva (vagy néhány shut down után) egyszer csak jön az üzenet, hogy új frissítések érhetőek el. És innentől folyamatosan világít a piros Veszélyben felirat a widgeten.
Először helyrerántja magának a tűzfalat. Restart. Még mindig piros, diagnosztika. Defense+, megpróbálja javítani magát. Kész, restart. Még mindig piros.
Az agyam eldobom.
Ha a tiszta telepítés az, hogy keresek egy másik tűzfalat, vírusirtót stb. akkor értem -
pzol
csendes tag
Sziasztok!
Amióta frissítettem erre 8.4.0.5076
azóta a Defense+ nem megy, és állandóan a piros "veszélyben" díszeleg a widgeten.
Kijavítani nem tudja magát, ha rányomok a javításra...
Mi erre a megoldás, miért van ez?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest