- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
handrash #8652 üzenetére
Köszi, de megoldódott a probléma. A routerbeállításokon nem változtattam semmit, ugyanaz volt minden a cis törlése előtt és utána is. Pár éve egy másik tűzfalprogi (már nem emlékszem melyik) is ugyanígy ki...ett velem uninstall után még win xp-n (akkor még routert sem használtam). Ott is registry pucolás segített csak.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
Még annyit, hogy win7 és CIS6 (most már így a harmadik újratelepítés után) fut, amennyiben ez lényeges. Ha kiiktatom a routert, akkor van net a CIS törlése után is, tehát valahogy a routert tiltja. Ugyanez a helyzet, ha csak leállítom a CIS-t. Router reset, újra beállítás sem használt (minden esetben az a végeredmény, hogy nem tud csatlakozni az internethez), csak a CIS újra-, vissza-telepítése.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
A CIS-t hogy vagy mivel lehet nyom nélkül törölni? Az a problémám, hogy uninstall után nem megy a net (TP-Link routert használok). Ha újratelepítem a CIS-t, akkor megint tudok csatlakozni a netre. Próbáltam a CIS saját eltávolítójával és a Revo Uninstallerrel is. Eredmény mindkét esetben ugyanaz.
Köszi a segítséget előre is. -
tomy86
addikt
válasz
blattida #1773 üzenetére
Ez a verzió jött le a Comodo oldaláról tegnap, de végül is mindegy, mert előzőleg a gépen a legfrissebb volt. Ezek szerint pont a frissítés miatt adta meg magát. Gondoltam rá, mivel mindig udate után jelentkezett a gond. Csak eddig a hasonló estekben hamarabb volt javítás és más nem írt hasonló problémát (már jó ideje olvasom a fórumot), így gondoltam rákérdezek. Köszi az infót, akkor megvárom a javítást.
-
tomy86
addikt
Üdv mindenkinek!
3-4 nappal ezelőtt bekapcsolás után nagyon lassan állt fel a rendszer (XP Sp3, 32bit, CIS 3.13) és amint elindítottam egy programot, azonnal le is fagyott. Miután az AV részt csökkentett módban eltávolítottam megint ment minden hibátlanul. Ezután letöltöttem a Comodo oldaláról a CIS telepítőt (3.13.125662579), majd uninstall-install, de a helyzet ua. A friss telepítés után letölti a netről az adatbázis frissítést, kéri az újraindítást, de restart után is azt jelzi, hogy még nem volt frissítve és megint lefagy bármi, amit elindítok és megint csak a reset gomb segít, majd az AV uninstall. A tűzfal része hibátlanul működik. Találkozott mostanában valaki hasonló hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged