- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Koszonom a segitseget mindenkinek! Amint lesz idom vegig probalom, ejszakas muszakot kezdtem meg este, igy kicsit Ko vagyok!
-
XtremLor
őstag
Szia!
Elnezest mindenek elott, dehogy problema!
Elso korben probaltam ezt is, tuzfal/alkalmazas szabalyok szabalykeszletet is modositottam engedelyezett alkalmazasra, ugyan ezt eljatszottam a HIPS-ben is, de csak akkor lathato ha lelovom a tuzfalat igy is, visszakeresve a topikban volt masnak is hasonlo gondja, csak nem volt egyertelmu ott se a megoldas.
twonkytray/twonkyserver eseten is is megismeteltem a lepeseket persze. -
XtremLor
őstag
Sracok kellene egy kis segitseg, Cis van fent a gepen, de a twonky-t nem engedi ki, es az universal media servert se, amint lelovom a tuzfalat minden szep es jo persze, de nem talaltam meg hol adjam hozza hogy jo is legyen
Tipp otlet javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő