- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Igen, mert a régebbi mintákon kevésbé teljesít jól és ez az első vb tesztje.
Mondjuk amit nem fog meg az av, az úgysem jut át a viselkedés elemzés vagy a felhő után.Sőt, én arra számítottam, hogy lesznek fals riasztásai is, ami nem jött be, de ez jó, hiszen az 5-ös AV része rengeteget fejlődött.
riki
Mint ahogy az av topikban is írtam, ennek a tesztnek csak reklám szempontjából van jelentősége, emiatt ne háborodj fel, már csak azért se, mert teljesen más tesztmetodika szerint dolgoznak, teljesen más mintákon, így az eltérés nem számon kérhető, szerintem.
Az Emsi is bukta, igaz, hogy ők az FP-k miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest