- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
DonLeo
senior tag
Tudom, igazad van. Csak én annyira nem értek a registry-hez és inkább nem nyúkálok bele :)
Meg nem tudoml, hogy mi az ami felesleges, legalábbis nem tudom, hogy mi-mihez tartozik, nem mindegyikről. Például, ad-aware-vel múltkor leszedtem minden spyware-t és a flashget utána nem működöt, így újra kellett instalálni a flashget-et ami újra felrakja a maga kis spyware-ét, de hát a flashget meg kell nekem, szóval ez van. -
launcser
senior tag
várj
ez a cidaemon
nekem is basztatta rendszert, belassitotta teljesen
emlékeim szerint valam indexelő szolgáltatás, én már le is tiltottam :) -
Elrood
őstag
#7 hozzászólásom a #4-nek szólt:)
-
Elrood
őstag
Ezért kell írtani a registryben azokat az auton iduló progikat amik feleslegesek:)
Hiába nem engeded indítani, memóriát eszik és lassítja a bootolást. -
Elrood
őstag
Daemon Tools nincs telepítve véletlenül?
-
Fisha
őstag
Ez micsoda? Xp fut a gepemen, es allandoan lefagynak ujabban a progik. Ilyenkor ha megnezem az eppen futo process-eket, latom, hogy ez a bizonyos cidaemon.exe ket peldanyban fut. Az egyik peldany 0%-ot eszik, mig a masik 99-et. Mi ez? Miert van?
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest