- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Most már kurva kiváncsi vagyok úgyhogy nyomd azt a képet, mert megőrülők! :D :DDD Ha már az asszonynak is tetszett akkor tényleg jó lehet, ez tapasztalat! :B
A kis fejeket úgy tudod beszúrni, hogy amelyikat akarod arra rámész egérrel és megjelenik a betükódja és azt úgyan úgy beírod ennyi. -
ArmanD.
őstag
Ja már értem szóval chieftecet akarsz módolni és ez próba volt. mindenesetre belevághatsz nyugodtan a chieftecbe is mert szépen dolgozol , bár én a helyedbe inkább ablakot vágnék az oldalába és arra honék ki egy mintát, hogy legalább lássák bent is mi van. Hát 12 centis ledes ventit nehéz, max átlátszót enermaxban és coolinben láttam, de van Spirenek is és mivel katódcsöveid lesznek a gépben akkor úgy is átengedik a fényt és olyan mintha világítanának és nem úgy viselkednek mint a hagyományos fekete ventik.
-
ArmanD.
őstag
Katódcsövek extra ventik vannak bent Árpi? A tetejére miért nem vágsz egy ventinek helyet, hogy fent is szívja ki a levegőt, ja és a legnagyobb ventit csináld meg ami elfér, mert sokat számít ha felül is szív a házból mivel a meleg felfelé áramlik, valamint jól is néz ki.
-
tomi_mod
aktív tag
Az én oldallapom a köv szerint néz ki.:
Egy szabálytalan oldalú ''lyuk'' van rajta mint ha egy szikla üregből néznél ki a víz alatt. Blue hole néven találsz ilyen képeket. Plexi benne és erre lesz gravírozva két teknős.
Az ötlet csak részben saját, ugyanis az eredetije egy airbrush munka a tavalyi modverseny győzteséé... ...de én máshogy csinálom. -
tomi_mod
aktív tag
Hello!
Én a tatoo szó keresőbe (képkereső) való gépelését javaslom; így könnyebben találsz oldalt/akat. -én így szoktam-
Motívumokból nekem a Kelta stílusúak tetszenek a legjobban, bár egyszerűbb formákkal is szépet lehet csinálni.
Nekem a gépemen elöl alul, a venti elött van kivágva egy teknősbéka alakzat -a levegő jobban áramlik kört meg nem akartam. -
ArmanD.
őstag
Az 1. elég nehéz lesz szépen megoldani, de hirtelen tippem nincs rá, mindenesetre bonyolult.
A 2. miért pont ábrát akarsz kivágni az oldallapból. miért nem ablakot akkor látni, hogy mi van bent és a plexibe gravíroznál ábrát. Szerintem könnyebb megoldás lenne és szebb is!
Ha gondolod nézz be hozzám, hogy hogy is csináltam:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=41717&arc=f[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest