- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
válasz
sasa74 #12142 üzenetére
a legtöbb modem (részben lebutított) menüje 192.168.100.1 címen elérhető!
sem a upc, sem pedig a digi esetében nem érdemes/szabad általánosítani néhány probléma miatt! attól, hogy nálad probléma van a modem vagy a vonal tekintetében, attól még nem pocsék a upc, és attól, hogy nem minden digi előfizető kapja meg a teljes névleges sávszélességet, és ott is vannak néhány előfizetőnél sebesség és stabilitás szempontjából problémák, attól még ott is sok elégedett ügyfél van! -
válasz
sasa74 #12138 üzenetére
esetleg még próbáld meg azt, hogy a modem a menüjében gyári alapra vissza, majd megvárod, amíg szép lassan újra bekonfigurálja magát, és feljelentkezik a hálózatra.
szerintem modemet felesleges venned, egyrészt mert a jelenlegi van a szolgáltatónál azonosító alapján beregisztrálva, és nem tudom, hogy adott-e a lehetőség maszek alapon lecserélni, másrészt mert semmi sem garantálja, hogy másikkal jobb lesz a helyzet! -
sasa74
csendes tag
válasz
sasa74 #12137 üzenetére
munkahelyi notebookal próbálkozva ugyanaz a hiba....
wifis notebook , találtam egy szabad kapcsolatot , rácsat, letöltés jön , rendben......
notebookra visszadug modemes változatra 10% -nál akad a letöltés, és eldob mindent
ügyfélszolgálat felhív 40 perces csevej: előadtam a problémát, pingeltek, tesztoldalról mentettem fileokat semmi problem, modemes a srác szerint jó....
szerintem viszont ott lesz a hiba, itt a társasházban csak júpíszis net van , akiét elcsíptem gondolom az is az volt, neki tökéletesen jött minden.
tudok venni ilyen modemet valahol?
vagy el tudom érni hogy cseréljék?
webstar epc2203 -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
sasa74 #12134 üzenetére
Nem vagy egyedül, pár napja nálam is szar mind a torrentezés, meg úgy minden más is. Az oldalak szarul, érezhetően lassbban töltődnek be, van ahol csak harmadikra jön be valami amúgy meg kiszolgáló nem válaszol szöveg. Persze a sebességteszt oldalak majdnem mindig jó értéket mutatnak (ha azt jónak lehet nevezni, hogy nálam a 3Mb up az csak 2.3-2.5Mb). Megaupload, rapid olyan max 400k, de ami a legviccesebb szerverről FTP max 250k 4.1M helyett. Na erre varrjon vki gombot. Hogy rohadna meg a UPC.
-
válasz
sasa74 #12125 üzenetére
szerintem az ügyfélszolgálat ennyi infó alapján nem nagyon tud segíteni, először is azt kellene tisztázni, hogy más letöltés/kapcsolat is szakadozik, vagy csak és kizárólag a rapidshare, illetve azt is, hogy maga a net kapcsolata szakad meg, vagy csak a rapidshare szervere dobál le valamiért?!?!
szerintem nézd meg más olyan tárról is, ahol free módban nem engedett a letöltés folytatása, és majd kiderül!
a kapcsolat tulajdonságainál nincs arra utaló jel, hogy egy pillanatra megszakad a kapcsolat, majd újracsatlakozik?Rambovits; már megijedtem, hogy a "korlátozás" számszerű (mondjuk %-os) értékére vagy kíváncsi, vagy ilyesmi...
-
válasz
sasa74 #12116 üzenetére
most is töltögetek több 200 mb méretű állományt szépen sorban, ilyenkor nem kell várni a szabad portra, mindig kapok elsőre, és most 129 kb/s sebességgel jön, és egyik sem szakad(t) meg!
egyik havernál is gyakran szakadás volt, ő is a szolgáltatót szidta, de nála sikerült megtalálnom a hiba okát; a ruter alapban minden órában megújította a címet - vagy csak kísérletet tett rá -, és emiatt szakadt meg minden órában a kapcsolat egy pillanatra, amit böngészéskor nem vett észre, de a rapidshare - vagy hasonló - letöltés azonnal megszakadt! nálad nincs ilyen - vagy hasonló - hibalehetőség? -
SzGee
aktív tag
válasz
sasa74 #12097 üzenetére
én használok rapid-ot, rapidshare letöltővel, keress rá googliban
napközben gyakorlatilag használhatatlanra korlátozza a rapid a free-t, de éjjel egész jól lehet róla tölteni
ezzel a letöltővel csak berakod a letöltési listára a dolgokat, és éjjel lehúzza neked az egészet
szerintem próbáld ki nem rossz
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged