Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Parallaxis #19 üzenetére
Akkor kitaláltad hatalmas tudásoddal, zsenikém, nem?
Szövegértés végett meg szólj a szomszédnak, hátha neki megy, legalább a múlt és a jelen idő megkülönböztetése.
-
Predatorr
őstag
válasz
Parallaxis #17 üzenetére
Sok ismerős ált. tapasztalata alapján véletlenszerűen teljesen jó egy-egy készülék. A t-rexnél (vagy a Startosnál?) 1 hét alatt tucatnyi bontott került vissza emagra.
Xiaominál ugyanez van, csak több a viszonylag jó. -
Predatorr
őstag
válasz
Parallaxis #15 üzenetére
T-Rex 3-am volt, egy futást nem volt képes lemérni, km-eket teleportáltam át szerinte, nyílt terepen.
-
Predatorr
őstag
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
Nem, nem jár jobban. Volt pár, ismerősök között is akad, mindenki szidja pontatlansága v használhatatlansága miatt. Valamelyikkel én is fénysebesség fölött bicikliztem, egy másik a futást nem követte, a GPS-szel meg mindegyiknek problémája van/volt.
-
slice14
veterán
válasz
Parallaxis #11 üzenetére
Tudom, de azt vettem észre hogy többet fogyaszt vele a telefon. És mivel nem használok más Zepp -el kommunikáló eszközt, így inkább a mérleg használatához ajánlott Zepp Life-ot használom.
A mérleggel nincsennek nagy elvárásaim. Kb. annyi hogy (lehetőleg pontosan) mérjen és hogy szinkronizálja az adatokat pl. a Google Fit-be. A testzsír százalékos adatokat még elhiszem neki, de a többi adattal szemben vannak kétségeim.Na igen, anno leginkább az oxigén telitettség szinkronizálás hiányát hiányoltam.
-
slice14
veterán
válasz
Parallaxis #8 üzenetére
Köszi. Jelenleg Galaxy Watch-ot használok, így csak a mérleg miatt nem teszem fel a Zepp-et. A Zepp life is megkapja talán egyszer.
Igazából az zavart anno míg Amazfit órát használtam hogy a lépés , hr és az alváson (mérleg esetén a tömegen) kívül semmit nem szinkronizált a Google Fit-el. Akkor gondolom ez meg lett oldva a Health Connect támogatással...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kétféle változatban lesz kapható február végétől Európában is az Amazfit újdonsága.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest