- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
És miért ne lenne ez jobb megoldás belépő szintű procik, irodai gépek esetén
Ebbe a kategóriába szerintem értelmetlen ilyen hibrid hűtéseket tenni, amikor a gyári top-flow hűtést fillérekért belerakják bármelyik brand gépbe, vagy éppen asztali géphez a processzorral együtt megkapod.
Ha pl. valami hasonló lett volna a NUC-omban, nem pedig az a gyufásdoboz méretű hűtő
Na de a NUC-od is akkora, mint egy gyufásdoboz. MiniPC átka. Éppen ezért nem is értem azokat a NUC-okat, amiben aktív hűtés sincs, hogy azt hogyan gondolták? Nekem is azt írta vissza az Asrock supportja, hogy az N100-as alaplapomnál a 100 fokos CPU hőmérséklet "OK". Meg az apja f...szát "OK". Eldobós gépeket gyártanak ezek?
Ezt viszont csak lekapod, kifújod, újrapasztázod, aztán mehet vissza.
Éppen ezért a hétköznapi userek 80-90%-ának elég lenne a léghűtés procira. Víz inkább már olyanoknak kellene, akik húzzák is a 80 magos (most mondtam egy számot) procit, azok a bizonyos high-end userek. Az AiO inkább már élvezeti eszköz, főleg a TG-s házzal, a kijelzővel, a világító RGB-s ventilátorokkal, pumpával, stb. De már léghűtésben is vannak digitális kijelzősök pl. Deepcoolnál. -
válasz
yericho800 #24 üzenetére
TR hűtők általánosságban nagyon jók.
-
Igazság szerint a számokban van a lényeg. Ha a hőfokok jók, akkor teljesen mindegy, hogy milyen módszert használ a hűtő és hogyan van összerakva.
-
13900K teszt léghűtésekkel. [link] Még mindig rá lehet az ilyen hőerőművekre is rakni a léghűtést, de személy szerint akinek már ilyen teljesítményre van szüksége, annak nem is AiO-t szerelnék be, hanem épített vizet. Ha már ilyen ~1 millió forint értékű, vagy annál drágább számítógépekről van szó, abban már elfér egy tisztességes vízhűtés is, ne a procihűtőn spóroljunk (meg a tápon...).
-
Vannak "rambarát" hűtők is, amik asszimetrikus kialakításúak, hátrafelé dőlnek, így az első ventilátor is teljesen elfér úgy, hogy nem lógnak rá a ramokra. Ikertornyosban is van ilyen, pl. Scythe Fuma 3.
-
Érdekesen néz ki, nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged