Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

Mekkora ötlet! :Y Nekem nagyon tetszik. Eleve így kellett volna mindig mindent gyártani, de a franc se gondolt rá eddig. :DDD Nem világmegváltás, de azért praktikus és szép megoldás is. Viszont elterjedni kb. sohase fog, érthető okok miatt. Mindenesetre ha lennének ilyen alaplapok/házak legalább közepes választékban ugyanannyiért, mint a "hagyományos" megoldások, akkor új gép építésénél (ami nálam idén, de talán inkább jövőre aktuális is lesz) inkább ilyet vennék.

#19: "En ezen a ponton szalltam ki a barbone/miniPC vilagbol"

És milyen jól tetted! :K Nem mondom, hogy nincs olyan nagyon réteghelyzet, amikor van elvi létjogosultsága egy minigépnek. A Dell micro (még csak nem is USFF, attól is kisebb), ~monitorra akasztható ilyen gépei nekem is nagyon tetszenek, gamerkedésen meg videovágáson kívül kb. bármire jók (mondjuk csillióért), viszont ritkán tudok elképzelni olyan esetet, amikor egy standard irodai 22-27"-os monitor mellett/alatt, normál méretű billentyűzetet használó gép esetében ne férne el legalább egy (U)SFF ház, urambocsá' egy midi torony, ez utóbbi akár a földön is, vagy pedig egy direkt a háznak kialakított polcon, 10-20 centivel a föld felett.

Új hozzászólás Aktív témák